çalışma sayfaları nerede acaba?

merhaba..işlerimin yoğunluğundan dolayı uzun zamandır siteyi ziyaret edemiyorum..ama excel aşkı beni bir türlü bırakmadı..)) neyse öğrenmek istediğim konu şu..

birçalışma kitabında sağ alt köşede bir adet çaşılma sayfası görünüyor..fakat makro sayfasını açınca aynı çalışma kitabında mesala daha fazla altı tane sayfa görünüyor..yani excel sayfasında sadece bir adet görüyorum.gizle olayı vs gibi birşey olabilir ama bulamadım.yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden tşk ederim.saygılar

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
Sayfalar "xlveryhidden" olarak gizlenmiştir. Aşağıdaki kod ile hepsini görünür yapabilirsiniz.

Kod:
sub ac()
for a=1 to sheets.count
sheets(a).visible=true
next
end sub

sn leventm bey.bu kodu nereye yapıştırmam gerek acaba.modüle yapıştırınca hata verdi sub ac() satırında

Seyit Tiken

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Excel : 2010
Kodu bu şekilde bir deneyin.

Sub Düğme1_Tıklat()
On Error Resume Next
For a = 1 To Sheets.Count
Sheets(a).Visible = xlSheetVisible
Next
End Sub

sn siyet diken..kodu bir düğmeye yazdım fakat...For a = 1 To Sheets.Count satırında hata veriyor.-a- değişkeninde

a değişkeni değiştirdim..kod hata vermedi ama istediğimde olmadı...yani gizli sayfalar çıkmadı..
sayfa ekleyemiyorum..

Son düzenleme:
yardımlarınızı bekliyorum..çalışma kitabına yeni sayfa eklemiyorum ve diğer gizli sayfaları göremiyorum..

Seyit Tiken

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Excel : 2010
Olası sebepleri tahmin etmek lazım. Biçim > Sayfa, orda gizle değilse; VBA sayfa bölümüne, sol alta > en alt visible yazan yerin sağ tarafını ve 1 olan şıkı tıklayın. Ve orda da sorun devam ediyorsa :Çalışma Kitabı şifreli olabilir?

sn leventm ve seyit tiken bey..yardımlarınız için saolun sorunu çözdüm..iyi çalışmalar