Çalışma sayfalarına otomatik aynı şeyi yazdırma ve artan şekilde yazdırma

Excel Vers. ve Dili
Microsoft Excel 2007 Tr
Merhaba arkadaşlar.Benim problemim bi sürü çalışma kitabım var ve ben bunları mesela 01.05-02.05 gibi mayıs ayının bütün günleri olarak kaydettim.ve bu sayfalarda biçimlendirmeler ve formüller uyguluyorum.bunları tek tek değil de 1 sayfada yapıp diğer sayfalara otomatik olarak yaptırabilir miyim acaba.yani çalışma kitaplarının hepsine tek seferde aynı şeyleri aynı yerlere formülleri falan yazdırabilir miyim.İlgilendiğiniz için şimdiden çok teşekkür ederim.

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Merhaba,

Sayfa isminin üstünde iken fare ile sağ clik yaptıktan sonra Tüm Sayfaları Seç yapınız. Bundan sonra yaptığınız değişiklik diğer sayfalarada yansıyacaktır..

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
merhaba
birden çok sayfada aynı işlemi yapmak için sayfayı gruplandırın, tek sayfana ne yapıyorsanız aynısını yapın. grubu çözdüğünüzde diğer çecili sayfalardada aynı işlem yapılmış olur

Excel Vers. ve Dili
Microsoft Excel 2007 Tr
Tşk ederim

Teşekkür ederim arkadaşım ama ben gruplandırmayı nasıl yapıcam çok bilmiyorum da exceli.biraz daha ayrıntılı olarak anlatabilir misiniz size zahmet.İlgilendiğin için şimdiden çok teşekkür ederim.

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
merhaba
herhangi bir sayfa adını sağ tıklayın çıkan pencerede tüm sayfaları seç veya
ctrl tuşuna basılı haldeyken fare ile diğer sayfa adlarını seçin

Excel Vers. ve Dili
Microsoft Excel 2007 Tr
Sağol

Tşk ederim arkadaşım tekrar.aynı şeyleri şimdi yazabiliyorum ama şu sorun var.mesela bi sayfada ben ayarlar bölümüne giriyorum sayfa boyutunu ve satır aralıklarının boyutunu da vs.ayarlıyorum ama diğer sayfalarda olmuyor bu biçimlendirme.bu problemi çözemedim bi türlü