Çalışma sayfası görüntülenmiyor.

Excel Vers. ve Dili
excel 2007 ingilizce
Merhaba,

elimde mevcut olan dosyayı açmak istediğimde excel açılıyor ama çalışma sayfası görüntülenmiyor. Ekran boş çıkıyor. Çalışma sayfasını görüntülemenin bir yolu varmıdır? (dosyada nasıl bir işlem yaptığımızı bilmiyoruz.)

Tşk.
Syg.

BG

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 2021 TR & EN
Merhaba

Merhaba,

elimde mevcut olan dosyayı açmak istediğimde excel açılıyor ama çalışma sayfası görüntülenmiyor. Ekran boş çıkıyor. Çalışma sayfasını görüntülemenin bir yolu varmıdır? (dosyada nasıl bir işlem yaptığımızı bilmiyoruz.)

Tşk.
Syg.
bu şekilde yardım etmemiz bir güç olabilir, özel bilgileriniz yoksa dosyayı ekleyebilirmisiniz

Necdet

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Ofis 365 Türkçe
Merhaba,

Sanki sayfalar gizlenmiş gibi düşünüyorum ben.

Insert
Delete
Format
yazan yer yani cells tabında Format menüsünü açın ve Visibility de Hide & Unhide dan sheeti unhide edin.

Bir deneyiniz.

Excel Vers. ve Dili
excel 2007 ingilizce
Üstad geri nasıl getirdin peki. window u !?

syg.

S.Yiğit

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2019 TR
Merhaba,

Sn Necdet bey, Windowsu gizlemişsiniz derken neyi kasdettiniz ben bişey anlayamadım. sorunlu dosyayı hem 2003 hemde 2007'de actım boş sayfa çıktı. Yarın öbür gün böyle bir sorunla karşılaşırrsak diye soruyorum. Teşekkürler.

S.Yiğit

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2019 TR
Tamam buldum sorunu :) Ama pencereye baktığımda satır sayıları doğru gidiyor

Necdet

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Ofis 365 Türkçe
Merhaba,

Sn Necdet bey, Windowsu gizlemişsiniz derken neyi kasdettiniz ben bişey anlayamadım. sorunlu dosyayı hem 2003 hemde 2007'de actım boş sayfa çıktı. Yarın öbür gün böyle bir sorunla karşılaşırrsak diye soruyorum. Teşekkürler.
Serkan bey, 2003 sürümünde Pencere menüsünü incelerseniz orada görürsünüz. Ben arkadaşımızın ingilizce sürüm kullandığından bir an olsun Türkçe menü aklıma gelmedi, özür dilerim.

S.Yiğit

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2019 TR
Serkan bey, 2003 sürümünde Pencere menüsünü incelerseniz orada görürsünüz. Ben arkadaşımızın ingilizce sürüm kullandığından bir an olsun Türkçe menü aklıma gelmedi, özür dilerim.
Estağfurullah hocam, Özür benden olsun jeton geç düştü :)