çalışma süreci

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katılım
10 Ekim 2011
Mesajlar
128
Excel Vers. ve Dili
Excel 2007
Ekteki dosyada bir mühendisin gün içerisinde çalıştığı projelerin süreçleri görünmektedir."YA" Yazılım Adı "NM" Normal Mesai "FM" İse Fazla
Mesai anlamına gelmektedir.Yan taraftaki yazılım adı tablosundan ise "YA" sütunlarınıaçılır liste yaparak ilgili yazılım projelerini seçmek istiyorum.
Fakat asıl önemli konular şunlar :
1-Bir mühendis gün içerisinde birden fazla projede çalışabilir.Bunu nasıl çözebilirim?Mesela mühendis 4 aynı tarihte 4 saat A projesinde çalıştı 2 saat B projesinde çalıştı.Aynı gün içerisindeki farklı projelere ait çalışmaları nasıl görüntüleyebilirim?
2-Mesela Yazılım Adı tablosuna her eklediğim yazılım için yeni çalışma sayfası oluşturup o tarihte o personele ait çalışma sürecini o tabloya nasıl aktarabilirim?
 

Ekli dosyalar

Mustafa MUTLU

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Katılım
24 Temmuz 2008
Mesajlar
1,587
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2013 TR 32 Bit
40 dakikadır cevap alamadın.
Birde 2003 olarak ekle bakalım.
En azından ben yardım etmeye çalışırım..
 
Katılım
10 Ekim 2011
Mesajlar
128
Excel Vers. ve Dili
Excel 2007
tam olarak yapmak istediğim bu değil.eklediğim örnekteki ekteki açıklamadaki gibi her yazılım için otomatik sayfa oluşturmak ve örneğin 10 ekim de personel 4 saat "a" projesinde çalıştı ve aynı gün 5 saat "b" projesinde çalıştı."a" projesine ait sayfada o güne ait kısma 4 saat ve "b" projesine ait sayfada o güne ait kısma 5 saati otomatik olarak yazdırmak istiyorum.bunu yapmak mümkünmü.
 
Katılım
10 Ekim 2011
Mesajlar
128
Excel Vers. ve Dili
Excel 2007
konuyu 115 kişi görüntülemiş ve sadece bir kişi yardımcı olmaya çalıştı.Arkadaşlar bu konuda destek olacak hiç mi kimse yok.
 
Katılım
10 Ekim 2011
Mesajlar
128
Excel Vers. ve Dili
Excel 2007
bu konuda destek sağlayacak kimse yok mu??
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst