cari hesap giriş çıkış takip

cem yılmaz

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Office365 TÜRKÇE
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
20-10-2026
Merhabalar..

Forumumuzdaki hemen hemen bütün stok takip cari takip ve muhasebe uygulamalarını inceledim ama tam anlamıyla istediğim gibi bir çalışma bulamadım.Siz sayın uzmanlarımızdan ricam çok kapsamlı ve geniş bir çalışma değilde daha küçük ve kullanımı basit bir çalışma yapmak istiyorum.Şöyle ki;

20 adet personelim var.1 adet ambarımız var. 2 çeşit mal üzerinde sürekli giriş ve çıkış yapıyorum.Benim istediğim ambara 04/11/2009 tarihinde 2000 adet mühür girdi, 5000 adet de sayaç girdi.Bunun 1000 adet sayacını ahmet'e 500 adet mühürü mehmet'e verdim.Ambarda kalan sayaç ve mühür adedimi kime ne kadar hangi tarihte çıkış yaptığımı ve çıkış yaptığım sayıdan kaç tanesinin kullanıp kaç tanesinin kullanmadığını listelemek için bir çalışma userform'u oluşturmak istiyorum.Yardımcı olabilirmisiniz..?

İ

İhsan Tank

Misafir
Selam arkadaş istediğin böyle bir çalışmamı
formüller kalanda
1. Satır formül : Giriş-çıkış enter
2. Satır formül : üst kalan ( 1 üst kare )+giriş-çıkış
formülü aşagıya yaymak için 2. Formülü aşağıya doğru çekiniz kolay gelsin.

Ekli dosyalar

cem yılmaz

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Office365 TÜRKÇE
20-10-2026
Keşke herşey bu videodaki gibi basit olsaydı ama malesef oluşturmakla bitmiyor.Bunun kaydedileceği yerler satırlar sütunlar girdisi çıktısı kalanı elde kalanı bunların görüntülenmesi hesaplamaları hepsi için ayrı ayrı kodlamalar gerekiyor.Bunun için bilen arkadaşlardan yardım rica ediyorum.

Yine de ilginiz için teşekkür ederim.

cem yılmaz

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Office365 TÜRKÇE
20-10-2026
Lütfen yardımlarınızı rica ediyorum.Sn Uzmanlarımız

cem yılmaz

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Office365 TÜRKÇE
20-10-2026
bu uygulamanın kodlanmasına yardımcı olacak uzmanlarımızdan yardım rica ediyorum.lütfen yardım edin.