Cari Hesap (Sil/Değiştir)

Excel Vers. ve Dili
EXCEL-2013
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
18-05-2024
DeĞerlİ ArkadaŞlari Daha Önce Yardim İstedİĞİm Fakat Cevap Alamdim
İlgİlenen ArdaŞlar Olur Dİye Tekrar DÜzenleyİp Yolluyorum,
Yardimlarinizi Beklİyorum Saygilar, Sevgİler

Son düzenleme:
Değerli üstadlarımız bu dosyaya bi el atsa çok iyi olur. Arkadaş güzel bi çalışma yapmış, Eminim ki bu dosyayı düzeltecek bir çok arkadaşımız vardır. ilgilenirseniz biz ve bizim gibi arkadaşlarda istifade edebilir.

Bi de aklıma gelmişken, Yeni bi kayıt yaparken eğer o kayıt önceden yapılmışsa hata veriyor, Aslında "zaten böyle bir kayıt var" ya da başka bir mesaj verse çok daha iyi olur.

!

Niye kimse yardım etmiyor. Lafa gelince ahkam kesiliyor ama... Bu şekilde ki üslubumu affedin ama söyleme gereksinimi duyuyorum. Arkadaş ikidir dosyayı koymuş ve yardım istemiş. Biz ve bizim gibilerde bu çalışmadan faydalanabilir. Biraz icraat lütfen.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2002
Keşke elimden gelse de yardım edebilsem size :( gerçekten çok hoş bir program olmuş. Elinize sağlık.. Umarım yardımlar gelir...

zafer

Super Moderator
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
OFFICE 2003 TÜRKÇE
OFFICE 2010 TÜRKÇE
Niye kimse yardım etmiyor. Lafa gelince ahkam kesiliyor ama... Bu şekilde ki üslubumu affedin ama söyleme gereksinimi duyuyorum. Arkadaş ikidir dosyayı koymuş ve yardım istemiş. Biz ve bizim gibilerde bu çalışmadan faydalanabilir. Biraz icraat lütfen.
Kim ahkam kesiyor açıklayında bilelim.Önce siteyi bir inceleyin yardımlaşmanın nasıl olduğuna bakın
Bütün arkadaşları zan altında bıraktığınızıda unutmayın...
Bir şey söyleyecekseniz önce bir düşünün..

Sn.taseraydin
dosyayı inceleyiniz.

Excel Vers. ve Dili
EXCEL-2013
18-05-2024
teşekür

ilginize içten teşekür ederim saygılar.sevgiler

Excel Vers. ve Dili
EXCEL-2013
18-05-2024
bağzı dzeltmeler hk

veriyi sildiğimizde F ve G stunları bir üst satırdan veri alarak formüllü olduğu için silme işlemi satırın tamında olduğu için silinen satırdan sonraki F ve G sutunlarının formülleri bozuluyor oysa silme işlemi sadece A sütunudan E sütununa kadar silerse sorun kalmayacak bu kodu değiştirebilirmizsiniz

Excel Vers. ve Dili
EXCEL-2013
18-05-2024
problemi çözdüm

yukarıda bahsettiğim proplemi sil komutundaki kodlardan 7 değerinden 5 değere indirip hallettim
sadece kendi bildiğim yazdırma makrosu ile sayfa konumunu belirlediğim halde yazdırmada sayfayı aşıyor acaba sayfayı aşmadan yazdırabilmem için nasıl bir kod ekleyebilirim

Son düzenleme:

zafer

Super Moderator
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
OFFICE 2003 TÜRKÇE
OFFICE 2010 TÜRKÇE
Merhaba

Sayfa yapısından Sığdır'ı seçin...

merhaba
Zafer kardeşim biraz sitemli. Ancak taseraydın kardeşim daha önce 2 başlık altında yardım istemişti (tabi benim bildiğim) bu üçüncüsü ve tarihe bi bakarmısınız :"20.01.2007". Siz ne zaman cevap vermişsiniz: "30.01.2007"
demek istediğim buydu yani yaklaşık bir ayda siz cevap verdiniz. Kimseyi suçlamak istemedim, Birçok değerli arkadışımızın bu sorunu çözeceğini biliyorum, çünkü bizi günlerce yoran bi sorun değerli uzman arkadaşların bi kaç dakkasını alıyor. Aslında benim sitemimde buydu. Tabi bu sitenin excel'i öğrenmeye yeni başlayanların ve bilgisini genişletmek isteyenlerin yararlanacağı büyük ve geniş bir kaynak, ve biz bu kaynaktan görüldüğü gibi faydalanıyoruz, bunu inkar etmek mümkün değil.
Şahsım adına tüm emeği geçen arakdaşlarımıza teşekkür eder saygılar sunarım.
Bu arada taseraydın kardeşim eğer çalışmayı bitirdiysen rica etsem bana yollarmısın. mahmutguzelgun@hotmail.com

Excel Vers. ve Dili
2003 tr
sayın zafer

sayın zafer benimde bir çalışmam var. Bu çalışmayı incelerseniz sanırım eksikleri göreceksiniz. yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler

zafer

Super Moderator
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
OFFICE 2003 TÜRKÇE
OFFICE 2010 TÜRKÇE
Merhaba

sayın zafer benimde bir çalışmam var. Bu çalışmayı incelerseniz sanırım eksikleri göreceksiniz. yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler

Konunuzu bir başlık açarak sorunuz.Sorunuzla ilgilenecek bir çok arkadaş çıkacaktır.