Cari hesap

Excel Vers. ve Dili
excel 2000 Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
29-04-2021
Arkadaşlar fomda Fuat Şirin arkadaşımızın yapmış olduğu programı indirdim. Program çok güzel Kulanmak istiyorum. Proramın üzeinde aşağıdaki değişiklikleri yaparsanız. Çok iyi olur.
1-Sayfalarda koruma olsun verileri yanlışlıkla silmemiş oluruz.
2-Bazen sattığımız mallarda hem adet çarpı birim fiyatı oluyor, hemde maktu giriş oluyor. örneğin adet 10 birim değeri 10,00 işçilık 5,00 Tutarı 105,00(adet*birimdeğeri+işçilik) bazende direk maktu bir rakam yaziyoruz. Bu nedenle giriş TextBoxta maktu Tutar adında yeni bir pencere açarsanız iyi olur.
3-Müşterilere ait aylık rapor almamız lazım. İstediğimiz zaman hangi aya ait rapor istiyorsak o aya ait rapor oluştursun.
4-Programdan çıktığımız zaman programdaki değişiklikleri otomatik olarak kayıt edip programdan çıksın.
Yukarıdaki konularda yardımlarınızı bekliyorum. İyi çalışmalar.

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
excel 2000 Türkçe
29-04-2021
arkadaşlar kod yazmasını bilmiyorum acaba çok zor veya imkansız bir düzelte talebide mi? bulundum. Kimseden bir yanıt alamadım. Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar iyi çalışmalar.

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
excel 2003 türkçe
BU CARİ 2007 ÇALIŞMASINI HAZIRLAYAN ARKADAŞ BAN YARDIMCI OLURSA ÇOK SEVİNİRİM... DOSYAYI AÇTIĞIMDA KARŞIMA OTOMATİK GELEN PENCERENİN NASIL YAPILDIĞINI VE GİRİŞ YAPARKEN OLUŞTURULMUŞ PENCERENİN NASIL YAILDIĞINI BİLMİYORUM EĞER BU KONUDA YARDIMCI OLURSANIZ SGK HASTANE TAHSİLATLARI VE DEVLET MEMURLARI ÖDEME TAKİPLERİ İÇİN ÇK ÖNEMLİ DERECEDE BANA YARDIMCI OLACAK...MAİL: veyselbalta@safahastanesi.com.tr

Excel Vers. ve Dili
excel 2000 Türkçe
29-04-2021
Arkadaşlar yukarıda saydığım değişikliklerin hepsi olmiyorsada hiç olmasa saydıklarımın içine olabilecek düzeltmeleri yaparsanız çok iyi olacak. İyi çalışmalar.

Excel Vers. ve Dili
MİCROSOFT EXCEL 2007
ya arkadaşlar mrb bana bir tane cari hesap tutmam için tablo lazım excelde yardımcı olursanız sevinirim