cari hesap

Excel Vers. ve Dili
2007
selam arkadaşlar

ben aşağıdaki dosyayı yaptım fakat bazı sorunlar var ve yapamadığım şeyler var

1 dökümanı yazdırdığımda tutar aşağıya doğru uzamıyor ama borçlu ve alacaklı kısım aşağıya doğru uzuyor

2 ben müşterilerimin hepsine birer tane cari kart açmadan bütün hepsini aynı kart üzerinde alfabeye göre sıraya göre sıralı bir şekilde (sonradan bir müşteri eklense bile sıraya girmiş olmalı) dizilmiş olarak görmek

3 bu kart üzerinde ne kadar müşteri varsa isimlerin kendi yazması bunların hepsinin cari borç ve alacaklarını en sonunda bir rapor olarak otomatik olarak yapması(cari hesabında bir hareket olunca burasınında kendi otomatik güncellenmesi)

yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekür ederim

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2007
yardım edecek birisi yokmu ne kadar erken yaparsam benim için o kadar iyi olacak

Mahir64

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2013-Türkçe
Excel 2016-Türkçe
ne kadar yardım sever bir form burası
Merhaba
Öncelikle dosyanızda sayfa koruması bulunuyor.
Açıklamalarınız yeterli değil sanırım alfabetik sıralama demişsiniz hangi hücreye göre olacak.
Cari kart açmadan müsteri isimleri nerede olacak vb.
Siz kouya hakimsiniz kendi anlayacağınız gibi açıklama yapmışsınız. Açıklamalarınızı sizin oluşturduğunuz formu hiç bilmeyen birisine yaptığınızı unutmayın.

Excel Vers. ve Dili
2007
Merhaba
Öncelikle dosyanızda sayfa koruması bulunuyor.
Açıklamalarınız yeterli değil sanırım alfabetik sıralama demişsiniz hangi hücreye göre olacak.
Cari kart açmadan müsteri isimleri nerede olacak vb.
Siz kouya hakimsiniz kendi anlayacağınız gibi açıklama yapmışsınız. Açıklamalarınızı sizin oluşturduğunuz formu hiç bilmeyen birisine yaptığınızı unutmayın.
selamlar

sayfa korumasını kaldırabilirsiniz şifreli değil saylalara müşterilerilerimin isimlerini yazacaktım (hersayfa bir müşteriye ait olacak) müşterilerimi alfabetik sıraya koysun istemiştim onu yaptım enson çalışmamı aşağıya ekliyorum şimdi bu çalışma üzerinden istediklerim borç ve alacak kısımlarının rakamları aşağıya doğru devam etmemesini istiyorum

bir bu dosya üzerinde bir rapor sayfası olsun ve bu rapor sayfasında açmış olduğum bütün müşterilerimin sayfalarının isimlerinin hepsi bu rapor sayfasında yazsın ve alacak borç durumları karşısında yazsın ama müşterimin sayfasında bir hareket olduğunda bu rapor sayfasındaki bilgilerinde değişmesini istiyorum

umarım fazla birşey istemiyorum inşallah kısa zamanda cevaplanması dileğiyle

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
2007
daha ne kadar açık ifade edebilirim anlaşılmayan ne var ki ortada