Cari hesaplarda formül düzeni

Excel Vers. ve Dili
windows 98
Slm. arkadaşlar hazırladığım dosyayı bir türlü ekleyemedim. dosya ekleme sayfası açılmadığı için sorunumu burdan anlatırsam bana yardımcı olursunuz umarım.

hazırladıgım dosya müşterilerin hesaplarını tutabileceğim bir sayfa sadece kendime göre uyarladım.

B.Bakiye toplam :
A.Bakiye toplam :
Tahsilatlar toplam :

Borç / Alacak / B.Bakiye / A.Bakiye

Tablo böyle ben bunlara formül yapamadım bir türlü en üsttede toplamları verilecek bölümü var onlarada formül girecemde nasıl olacak onu bana açıklayabilecek arkadaşlar varsa sevinirim. bana sadece formüllerini nasıl yazacağımı söyleyebilirseniz çok sevinirim.
Şimdiden herkese teşekkürler.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Türkçe
Sn.terenova dosyanızın boyutu siteye eklenecek maksimum dosya boyutundan yüksek olduğu için sanırım dosyanızı ekleyemiyorsunuz! Şunu deneyin dosyanızdan bir cari sayfa boş bir excel sayfasına kopyalayın! Örnek olması açısından... Bu şekilde daha verimli ve hızlı sonuç alacaksınız..

Excel Vers. ve Dili
windows 98
Sayın vedatelci; Tşkler açıklamanız için galiba ben anlatamadım. Dosya ekle bölümü var ona tıklıyorum o sayfa açılmıyorki ben dosya boyutunu küçülteyim zaten sadece tek bir sayfa excel sayfası. tek sayfada yani . Dediğim gibi dosya ekleme sayfası açılmıyor 2 aydır ugraşıyorum çok denedim dosya eklemeyi daha önceleri eklediğim dosyalar var ama şimdi olmuyor eklenmiyor! degil. ekleyeceğim , yani doysya ekleme sayfası açılmıyor.

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Selamlar,

Aşağıdaki linke tıklayarak dosyanızı paylaşım sitesine ekleyirek linkini buraya ekleyin.

http://uploaded.to/

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 türkçe
Cari Hesap Toplamlari Bakiye BorÇ Alacak

Umarim Isinize Yarar Kolay Gelsİn