Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
slm arkadaşlar yeni excel kullanıyorum. B sutununu "adet" sütunu olarak belirlerdim c sutunu da "birim fiyat" olarak.D sutununda toplam fiyatın ortaya çıkmasını istiyorum nasıl olacak.yardımlar için şimdiden teşekkür
ilgin için sağol metinozlu fakat ben mesela B1...100 hücresiyle C1...1000 hücresinin çarpımını D1...100 hücresinde görmek istiyorum.Yani her iki hücrenin ilgili satırındaki hücrede.Umarım anlatabilmişimdir.
slm arkadaşlar yeni excel kullanıyorum. B sutununu "adet" sütunu olarak belirlerdim c sutunu da "birim fiyat" olarak.D sutununda toplam fiyatın ortaya çıkmasını istiyorum nasıl olacak.yardımlar için şimdiden teşekkür
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.