CD KİRALAMA TAKİP FORMU

Selam Arkadaşlar.
Ben yeni üyeyim, bir süredir siteyi takip ediyorum ve çok faydalı olduğuna kanaat getirdim. Benim bir sorum olacak. Ekte gönderiğim dosyadaki gibi basit bir program yapıyorum ve takıldığım bazı noktalar var yardımcı olursanız sevinirim. Saygılarımla,
Teşekkürler...

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Selamlar,

Ekte bir örnek hazırladım umarım işinize yarar. Yalnız dikkat edin ilk üç sayfanın (ANASAYFA,ŞABLON,FİLMLER) sıralamasını değiştirmeyin. Aktarma işleminin sağlıklı çalışması bakımından.

Not : AA sütununu temizlemesi için koda ufak bir eklenti yaptım. G sütunundaki problem giderildi.

Sayın Cost Control,
Alakanıza çok teşekkür ederim. Şuan işteyim ve çok meşgulüm,göz ucuyla bir baktım ve gördüğüm kadarıyla MÜKEMMEL olmuş. İlk boş anımda hemen inceliyeceğim.
Çok teşekkür ederim. Saygılar sunarım.

SAYIN COST CONTROL,
DOSYANIZDA G SÜTUNUNDAKİ AÇIKLAYICI PENCERELER İLE İLGİLİ Bİ-KAÇ SORUM OLACAK.
HÜCREYE YAZDIĞIMI PENCEREYE YAZIYOR TAMAM. FAKAT ONU DEĞİŞTİRDİĞİMDE YADA SİLDİĞİMDE İÇERİK DEĞİŞMİYOR :( BU PENCERE BEN YAZDIKÇA BÜYÜYEMEZMİ VE HÜCRENİN SAĞINDA OLDUĞU İÇİN SAYFAYI KORUDUĞUMDA MESAJ PENCERESİ GÖRÜNMÜYOR.ONU SOL TARAFA ALABİLİRMİYİZ.?
VE HÜCREYE YAZARKEN SATIR GENİŞLİYOR. SATIRI SABİT TUTABİLİRMİYİZ?
ÇOK SORDUM GALİBA :)

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Selamlar,

Açıklama (G) sütunundaki problemi giderdim. Fakat sayfayı korumaya alırsanız sayfanın change olayındaki kodlar çalışmayacak ve G sütununda bir hücrenin açıklamasını değiştirdğinizde bilgiler güncellenmeyecektir. Birde sayfayı korumaya aldığımda açıklamalar gözükmüyor demişsiniz ben şimdi dosyayı indirip denedim sayfayı korumaya aldım ve açıklamalar görünüyor.Ayırca yazı yazarken G sütunu artık genişlemiyor. Üstteki dosyayı güncelledim incelermisiniz.

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
2016 türkçe
Bu ekli dosyayı ben de göremiyorum. Sebebi inedir?

bluefalcon

Altın Üye
Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
03.12.2025
25-05-2006, 08:22 tarihinde mesaj yazıldığından dolayı silinmiştir.