Checkbox

Excel Vers. ve Dili
türkçe
Sevgili arkadaşlar WEB.tr. sitemizden aldığım Checkboxla ilgili soru sormak istiyorum bu konuda yardımı geçen ve geçecek olan bütün arkadaşlara sevgi ve selamlarımı sunuyorum sorum şu ekte gönderdiğim dosyada 5 adet chc bulunmaktadır bunlardan 1.yi form sayfasına 2.yi sayfa 1e üçüncüyü safa2 ye dördüncüyü sayfa 3 e beşinciyide bulunan bilgileride sayfa 4 e aktarmasını istiyorum dosyam ektedir.

Ekli dosyalar

halit3

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
2003 excell türkçe
ve
2007 excell türkçe
dosyana bunu iki sayfadan yaptım CheckBox nesnesinden yapılan aktarmalar her seferinde aktaracağın bölüme ait olanı çek işaretine vermen gerekiyor aynı zamanda diğer verilenleride çek işaretini kaldırman gerekiyor

oysa OptionButton nesnesinde bu daha kolay yapılıyor bu nesnenin birini işaretlediğin zaman başka işaretli olan nesnenin işareti kalkıyor bu durumda aktarma yapacağın bölümü doğru seçmiş oluyor

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
türkçe
Sayın halit3 soruma cevap verme lütfunda bulunduğun için sana ne kadar teşekkür etsem azdır sevgili kardeşim yalnız ben optionları çalıştıramadım dosyayı sadece optionlar çalışır şekilde yapamazmısınız teşekkür ederim

halit3

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
2003 excell türkçe
ve
2007 excell türkçe
ekli dosyaya bir bakınız

Ekli dosyalar