chekbox ve ziyaret takibi

Excel Vers. ve Dili
office 2007 türkçe
Merhaba arkadaşlar,
Ben tıbbi mümessillik yapan bir arkadaşınızım ve bildiğiniz gibi hayatımızı doktorlarımıza götürdüğümüz ziyaretler ile sağlıyoruz. Bu nedenle bu ziyaretlerin düzenli olması ve mümkün olduğunca da ziyaret almayan doktorumuzun olmaması gerekiyor. Bunun sağlamak için kendimce ekteki dosya gibi bir düzenleme getirdim ama eğer mümkünse daha pratik bir dosya için yardımınızı rica ediyorum. Sizlerden yardım istediğim dosyanın ayrıntıları şöyle;

*her doktorun calışma günlerine denk gelen satırına checkbox'lar atamak istiyorum.Doktoru hangi gün ziyaret etmişsem o tarihe denk gelen checkbox'a tıkladığımda onay kutucuğu aktif hale gelsin ve doktora ait çalışma günleri satırında onaylı kaç checkbox varsa o ziyaret sayısını satırın sonundaki toplam ziyaret hanesine atasın.Bu mümkünmü bilmiyorum ama eğer mümkünse ve sizler yardımlarınızı esirgemezseniz minnettar olurum. şimdiden teşekkür ederim.

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Win7 Home Basic TR 64 Bit

Ofis-2010-TR 32 Bit
Tam 164 satır var.Bu satırlara tek tek onay kutusu koymamızı beklemiyorsunuz herhalde.Onay kutularını siz koyun gerekli formülüde biz yazalım.:cool:

Excel Vers. ve Dili
office 2007 türkçe
Tam 164 satır var.Bu satırlara tek tek onay kutusu koymamızı beklemiyorsunuz herhalde.Onay kutularını siz koyun gerekli formülüde biz yazalım.:cool:
Tamam kardeş kızma. Benim amacım hani yapılabilecek birşey olup olmadığını öğrenmekti öncelikle. yerleştiririm ben onay kutularını.Formül yazma kısmı içinde şimdiden teşekkür ederim.:???: :???: