Çift Kaydet butonu

Excel Vers. ve Dili
excell2002(10.2701.2625)
Türkçe
Herkeze slm.

Kasalarımı takıp edecegım bır form hazırladım (ekte) yanlız yapmak ıstedıgım sey kaydet butonu eklıyıp gunluk kasamı gırdıkten sonra bu ıkona basıp baska bır dosyada daha once kaydedılmıslerın hemen altına kaydetmesi.

Bu formda ıkı tane kaydet butonu olması gerekıyor.Ekte dosyada ısaretledım bırbırınden bagımsız farklı yerlere kaydet calısması gerekıyor.Şimdiden teşekkür ederm.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
excell2002(10.2701.2625)
Türkçe
buton

sanırım bu konuyla ılgılı yardım alamıcam pekı sadece bır kaydet butonunu nasıl olusturabılırım o konuda yardımlarınızı rıca etsem gerısı uzerınde ben calısma yaparım sımdıden tesekkur edıyorum

Excel Vers. ve Dili
excell2002(10.2701.2625)
Türkçe
Lütfen cevap

Arkadaşlar ilgilerinizi rica etmiştim ama henüz bir cevap gelmemiş yardımcı olabilecek excel sever yokmu :))

Excel Vers. ve Dili
excell2002(10.2701.2625)
Türkçe
Sanırım pek açıklıyıcı yazmamısım kı cevap alamadım daha detaylı yazmak gerekırse.

Kasalarımı takip edebilmem için tasarlanmıs bir excel sayfası olup bu sayfa iki tip giriş yapıcagımdan ikiye bölünmüştür ama ikisinin toplamı kasa bakıyemı olusturacaktır ben bunları elle gırıyorum farklı kaydet dıyorum ve o gunku tarıhı yazıp kaydedıyorum amacım
butun gunlerdekı hareketlerımı bır yerden gorebılmek yanı butun sene yada aykı kasalarımı tek sayfada gormek bunun cozumu bır gırıs sayfasından verılerı gırıp dıger baska sayfaya kaydederek takıp edebılıcegımı dusundum ektekı formdada butonları koyup neyın nere kaydetmesı gerektıgını acıkladım ıkı farklı tıp gırısım oldugu ıcın ıkı tane kaydet butonu talep ettım umarım bu daha acıklayıcı olmustur yardımlarınızı rıca ederım.