Çift Kumaş tasarımında sayılara renk atama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Excel Vers. ve Dili
excel 2007
dil türkçe
Çift Katlı Kumaş tasarımında sayılara renk atama

Öncelikle iyi akşamlar.Ben dokuma kumaş tasarımı yapmak için excelde küçük birşey yapmak istiyorum basit birşey.Ama bu basit şeyde beni zorlayan bir kutuya rakam girdiğimde diğer bir kutuda bu girdiğim sayıya karşılık gelen rengi görebilmek.Ama bunu bir türlü yapamadım.

Ekte çalışma sayfamın boşunu gönderdim.Sol taraftaki 24*24 olan kare içinde sayılar girdiğimde sağ tarafta olan 24*24 lük kısımda renk görmek istiyorum.Ama ben bunu birtürlü yapamadım.

Yardımcı olursanız çok sevinirim.Tekrar iyi akşamlar.

Şimdiden yardımcı olanlara çok teşekkürler.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

fedeal

Banned
Excel Vers. ve Dili
2003 tr
1-7 arası ilk tabloya bir çalışma yaptım soldaki ilk tabloya 1-7 arası sayılar yazın istediginiz bu olabilirmi?

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
excel 2007
dil türkçe
evet istediğim bu.Çok güzel olmuş ama ben bunun nasıl yapıldığını bilmiyorum.Bana 3 tane renk lazım.Bunlar siyah, yeşil ve kırmızı.Ben size yaptığım örnek bir çalışmayı gönderiyorum.Sizin yaptığınız çok güzel buna bir özellik daha eklersek çok daha güzel olucak.Olur mu bilmiyorum fakat yinede anlatayım.

Soldaki kutuları renklendirdikten sonra sağdaki 24*24 de de yani ekteki örnek tasarımda tamamen aynı renk olan kısımda tek renk olarak çıkabilir mi?

yani sadece tek yerde çalışıp sağda aynı kısma gelen yere tek renk atanabilir mi?

eğer olursa bu renk mavi olmalı?

Bunuda yapabilirsek çok güzel olur.

Tekrar çok teşekkür ederim.

Bu da işimi görür ama yeni yazdığım işlemde buna eklenirse biz öğrenciler ve tasarıma meraklı olanlar için çok daha kolaylık olucaktır.

Ekli dosyalar

fedeal

Banned
Excel Vers. ve Dili
2003 tr
sizin dosyanız 2007 2003 olarak eklermisiniz.

Excel Vers. ve Dili
excel 2007
dil türkçe
yanlışlık için özürdilerim.
Ben birde birinci 24*24 ün tümüne renk işlemini dağıttım.Ama bu renk işleminin oradaki tüm 24*24 lerde olması gerekiyor.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
excel 2007
dil türkçe
yardımlarınız için çok teşekkürler.Ellerinize sağlık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...