Class Modüle Uygulamaları

Excel Vers. ve Dili
ofis 2010
Merhabalar
Class Modüle ile TextBoxları Gruplar halinde Kontrol edebilir miyiz. Yani yaklaşık 150 adet TextBox'ın hepsine harf girişini engellerken, 1 ile 20 arası TextBox'a belirli bir rakam, 21 ile 50 arasına belirli bir rakam.... şeklinde kontrollerini sağlayabilir miyiz. Teşekkür ederim.

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Sağlayabiliriz.

Örnek dosya paylaşınız.

Excel Vers. ve Dili
ofis 2010
Merhaba Korhan Bey Sorumu yazmadan önce Class Modüle kullanımı olarak araştırma yaptım bir çözüm bulamadım. Göstermiş olduğunuz bölümleri incelememiştim onlarada bakacağım. Sitenizde yeni olduğum için kuralları bilmeden yanlış birşey yaptıysam Özür dilerim.Ayrıca dosya göndermeyi bilmiyorum. Yaptığım şimdilik Bir Userform ve üzerinde 150 adet TextBox var. Bunları Sorumdaki gibi kontrol etmek istiyorum.

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Örnek dosyanızı harici dosya yükleme sitelerine yükleyip linkini forumda paylaşabilirsiniz.

Excel Vers. ve Dili
ofis 2010
Özür Dilerim Özel sektörde çalışıyorum ve oranın bilgisayarını kullanıyorum. Bilgisayarda kısıtlama olduğu için sadece forum siteleri ve haber siteleri açılabiliyor. Haricinde giriş kapalı. Yinede cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim.

Excel Vers. ve Dili
ofis 2010
Ayrıca vermiş olduğunuz linkleri incelediğimde "Bu forumda hiç konu bulunmamaktadır. " yazıyor.

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Bahsettiğiniz linkler benim imzamdır. Size özel değildir.

Sizin konunuzla ilgili bir link henüz paylaşmadım. İmzam da ki linklere erişim sağlamanız için ALTIN ÜYE (Ücretli) olmanız gerekiyor.

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Forumun arama kutusuna class yazarak çıkan konuları inceleyiniz.

Excel Vers. ve Dili
ofis 2010
Tamam Korhan Bey Vardiyam bitmek üzere yarın ilk işim bu konuları incelemek olacak. İnşaallah istediğimi bulabilirim. Çok Teşekkür ederim. Hayırlı Geceler

Zeki Gürsoy

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Office 365 (64 bit) - Türkçe
Şurada kaynak kodu ile bir örnek eklemiştim. "Change" olayı ile düzenlersiniz...