CMK(ceza) avukatlık ücreti için hesap ve kayıt sistemi

Excel Vers. ve Dili
2003 tr
Sevgili üstadlar,

Öncelikle CMK'nın ne olduğunu kısaca izah etmek istiyorum. Ceza Muhakemeleri Kanunu gereği, Avukat tutacak parası olmayan insanlar için, Barolar tarafından ifade ve sorgulamada ve daha sonrasında mahkemede vatandaşların yargılanmalarında görevlendirilmek üzere atanan avukatlardan oluşan bir sistem.

Şimdi bu sistemde, baroca görevlendirilme yapıldıktan sonra, görevlendirme hazırlık aşamasında ve mahkemelerde farklı ücretlendirmelere tabi tutuluyor. Ben bunu defterimde elle hesaplayıp, yine yaptığım işlere ilişkin kayıtlarımı tutuyorum. Ne var ki, bugün biraz uğraşıp birşeyler yaptım. Excel'i iyi bilmediğim içinde değerli üstadlardan aşağıda anlatacağım husus hakkında yardım talep ediyorum.

Ekte sunduğum dosyada 3 sayfa var. Bilgi girişi sayfasında, görevlendirildiğim iş ile ilgili bilgileri girip KAYDET dediğimde, kayıt sayfasına eklenmesini, bununla birlikte, hesap sayfasındaki sarı kutucuğuda işin mahiyetine göre bir arttırılarak otomatik hesabını yapmasını istiyorum.

Hesap sayfasını ben yaptım. Yani elle girildiğinde hesaplamayı otomatik yapıyor. Bu sayfada 2010 hesap tablosu baz alınacak.

Özetle, bilgi girişinden bilgi girişi yapılıp kayıt et denildiğinde kayıt sayfasına bir kayıt hesap sayfasına da işin mahiyetine göre ekleme yapılmasıdır.

Yazıyı çok uzattım kusura bakmayın. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
Sevgiler
Oğuz

Ekli dosyalar

• 37.5 KB Görüntüleme: 21

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Merhaba;
Anlayabildiğim kadarıyla birşeyler yaptım. Eki inceleyin.
İyi çalışmalar.
Not: kodlar alıntıdır.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2003 tr
Sevgili Muygun,
Tam anlamıyla mükemmel olmuş. Tam istediğim gibi. Eline koluna sağlık.
Çok teşekkür ederim.
Saygılar,
Av.oğuz ilktürk