DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Bildiğim kadarı ile öyle bir seçeneği yok. Ancak bu tür durumlarda örneğin siz 20'den büyük için bir kısıt getirmenis gerekiyorsa ve 20 hariç ise, o zaman kısıtı >=21 olarak belirlemeniz mümkündür. Büyük için bir üst, küçük için ise bir alt yani <=19 gibi...arkadaşlar çözücü eklentisinde kısıtlamaları girerken farklı bi kısıtlama giremiyorum. örneğin => yerine sadece > kısıtlamasını nasıl girebilirim. bilgisi olan varsa lütfen yardım..
Bir örnek verirseniz. Bir çözümü bulunabilir.öyle yapıyorum sayın arkadaşım ama olmuyo. benim yapmak istediğim çözücüde değişen hücrelerin birbirinden farklı olması. yani değişecek hücrelerin birbirinden farklı olması için bir kısıtlama giremiyorum bunu nasıl yapabilirim..
Neden daha uygun? Biribirlerini takip etsin (ardışık) gibi bir istek mi var? Yoksa farklı olma isteği mi var?Ekteki çözüm daha uygun gibi,
Birbirine eşit olmayan her şeçenek uygundur, fakat sizin yaptığınızda kısıtlara < yada > diğerek müdahale var. benim yolladığım çözümde ise kısıtlara müdahale olmadığı gibi tek değişken söz konusu o da toplamın aldığı değer olan 21 sayısı.Neden daha uygun? Biribirlerini takip etsin (ardışık) gibi bir istek mi var? Yoksa farklı olma isteği mi var?
Onun için burada ucu açık bir istek var. Bu nedenle biribirilerine eşit olmayan her seçenek uygun sonuçtur.
.