[ÇÖZÜLDÜ] Ayrı satırlara yazdığım yazıların birleştirilmiş tek hücrede toplanması hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Excel Vers. ve Dili
Office Excel 2003
TÜRKÇE
Kullanmakta olduğum bir çalışmada, duruma göre 3-4 madde halinde ayrıntı yazmam gerekmektedir. Bu yazdığım 3-4 maddenin sayfa2 de birleştirilmiş bir alana yine maddeler halinde aktarılması için ne gibi bir formül veya makro uygulayabilirim. Örnek bir dosya ekledim. Umarım anlatabilmişimdir. Sonsuz saygı ve sevgilerimle...

..
..
Sayın enteresan

Lütfen mesaj ve dosyalarınızda siyasi içerik taşıyan ibarelere yer vermeyin.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Excel Vers. ve Dili
Excel 2003, 2007, 2010 (TR)
Sn.Enteresan;

Microsoft'un konu hakkındaki yazısı için: http://support.microsoft.com/kb/211580 linkine bakınız.

Burada, Bir hücere'de sadece 1024 karakterin GÖRÜNTÜLENEBİLECEĞİ belirtilmektedir. Kısaca yazıyı özetlersek;

Eğer bir hücre 1024 karakterden daha fazlasını içeriyorsa veya bir formul sonucu 1024 karakterden daha fazla bir sonuç döndürüyorsa; bunun sadece ilk 1024 karakteri hücre içerisinde gösterilebilir.

Aslen bir hücre; 32.767 karakter taşıyabilmektedir. Bununla birlikte, eğer bir hücre 1024 karakterden daha fazlasını taşıyor ise, aşağıdaki kurallar uygulanır.

1. Yaklaşık 1024 karakterden sonrası, hücrede görüntülenmez. Bununla birlikte, hücre seçildiğinde veya düzenlendiğinde, formul çubuğunda görüntülenir.

2. Yaklaşık 1024 karakterden sonrası görüntülenmemesine rağmen, bunları (1024'ten sonraki karakterleri) fonksiyon veya makro ile tespit edebilir ve değiştirebilirsiniz.

3. Eğer 1024 karakterden daha fazlasını ihtiva eden bir hücreyi kopyalar ve sonra bunu bir başka hücreye yapıştırırsanız, yeni hücreye karakterlerin hepsi yapıştırılır. Bununla birlikte, hedef hücrede, 1024 karakterden sonrası görüntülenemez.

4.Yaklaşık 1024 karakterden sonrası için yazdırma işlemi ve önizleme yapılamaz.

Daha fazlası için linki inceleyiniz.

Excel Vers. ve Dili
Office Excel 2003
TÜRKÇE
Sevgili fpc rumuzlu arkadaş, ilgine teşekkür ederim. Sitede şu aşağıdaki linke bir bakarsanız burada arkadaş bir sayfaya yazdığı bilgileri olduğu gibi başka bir sayfada rahatlıkla bir hücreye taşımış. Ben de bunun gibi bir şey yapmak istedim ama olmadı. Yazılan makronun özelliğinden mi acaba.
Link :
http://www.excel.web.tr/showthread.php?t=35631

İnceleme imkanınız olur ise bir bakmanızı rica edecektim. Saygılar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...