[ÇÖZÜLDÜ] koşullu biçimlendrme

Excel Vers. ve Dili
2007
Merhabalar...Bir iş programı hazırladım ve ufak bir formülle gecikme var yada gecikme yok yazıyor...gecikme var yazdığı zaman o satırın anında kırmızı olmasını nasıl sağlarım...

Son düzenleme:

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
merhaba
örnek dosyanızı eklerseniz hem daha net yanıt alırsınız hemde yaptığınız imalat iş programını inceleme şansımız olur. belki bende kullanırım ;)

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
merhaba

iş programını çalma şansımız vardı, syn Necdet hocam link verince arkadaş dosyayı kaldırmış. :agla:

Excel Vers. ve Dili
2007
sadece göstermek için 3 satırdan ibaret bir şey gönderecektim...onu da ekleyemedim..

Excel Vers. ve Dili
2007
yav çatlayacam..yaptım ben bunu ama ...virüsten midir anlamadım.. bir oluyor...bir olmuyor...

Excel Vers. ve Dili
2007
koşullu biçimlendirme yardımmmmmm

lütfen yardım....

Son düzenleme:

Necdet

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Ofis 365 Türkçe
Merhaba,

Aynı konu için yeni başlıklar açmayınız. Yanıt verdim ama gümbürtüye gitti, sanırım bir arkadaşımız iki ayrı başlığı birleştirdiği içindir.

Koşullu biçimlendirme yapılacak alanı seçip, koşullu biçimlendirmede Formüle aşağıdaki formülü yazınız ve biçimi yapınız.

Kod:
=$C1="GECİKME VAR"

Necdet

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Ofis 365 Türkçe
RMŞ,

Sorunuz çözüldü ise birinci sorunuzda konu başlığında KONU ÇÖZÜLDÜ seçeneğini tıklarsanız sorunun çözüldüğü anlaşılır, sonradan bakan arkadaşlar tarafından.