DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Açmış olduğum konularda bu kısmı bulamadım.Görseldeki gibi uygulamanız gerekiyor.
Untitled1.jpg dosyasını indir - download
Untitled1.jpg dosyasını indir, download. Dosya.tc .Dosya Upload. Dosya Paylaş. Dosya Yüklewww.dosya.tc
Untitled2.jpg dosyasını indir - download
Untitled2.jpg dosyasını indir, download. Dosya.tc .Dosya Upload. Dosya Paylaş. Dosya Yüklewww.dosya.tc
Ekli dosyayı görüntüle 221015Ekli dosyayı görüntüle 221016
Test alanında, Soru ve çözüldü bölümü yok.Bu işlemi yapabilmek için sanırım belli bir süreniz var. O süre geçince müdahale edemiyorsunuz.
Dilerseniz test alanına bir başlık açıp görselde tarif ettim şekilde deneme yapabilirsiniz.
Normal bir bölümde açıp deneyin. Sonrasında bana bildirirseniz ben açtığınız konuyu silebilirim.
Soru çözülmüş olan konunun linkini göndersem olurmuNormal bir bölümde açıp deneyin. Sonrasında bana bildirirseniz ben açtığınız konuyu silebilirim.
Evet denedim. Link: https://www.excel.web.tr/threads/deneme-mesaji.194921/ silebilirsiniz.Forumun soru sorulan bir bölümüne yeni konu açıp ÇÖZÜLDÜ ibaresini ekleyebiliyor musunuz bunu test edeceksiniz.
Çözülmüş konunun linkini paylaşınca ne olacak anlamadım? Ben zaten yönetici olduğum için gerekli işlemi yapabiliyorum.