çok acil yardım son üç günüm

Excel Vers. ve Dili
Office 2003 Türkçe
merhaba arkadaşlar.şartlarıma uyan yerlere memurluk başvurusu yapacağım.
bir excele attım tüm kurum isimlerini. bana uyan şart numarası "2027".bu numarayı taşıyan tüm satırları seçip diğer bir sayfaya veya kitaba atmam gerekir.onbinlerce kayıt arasından seçmem lazım.ctrl+F yapıp tümünü buldum ama sadece bulmakla kalıyor , kopyalanıp başka yere taşınmıyor.yardımlarınızı rica ediyorum.

Hüseyin

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 - Türkçe
Merhaba,
nispeten eski bir üyemiz olmanıza ve epey bir mesajınızın olmasına rağmen forum kurallarına uymayan mesaj başlığı kullanmışsınız.
Konunun aciliyetinden kaynaklanan bir hata olduğunu düşünerek mesajınızı taşımadım.
Lütfen bunu düzeltin.

Madem bu kadar acil, o zaman en kolay yolu deneyin derim;
tablonuzu şart numarasına göre sıralayın,
2027 nuralı satırlar lt alta gelecektir.
Bunları artık tek hamlede seçip kopyalayabilirsiniz.

Excel Vers. ve Dili
M.Office Excel 2003 Tr.
Konu ile ilgili , benzer bir dosya aşağıdaki linkte var. BulRenkletaşı dosyası. yalnız orada sağdan fonksiyonu kullanılmış. onun yerine kendi değerinizi aratabilirsiniz. Siz uyarlayamazsanız yine yardımcı oluruz.

http://www.excel.web.tr/showthread.php?t=32598

tahsinanarat

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2019 Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
27-05-2028
Şansın Bol Olsun Kardeş

Bu siteden temin ettiğim, Mehmet Emin ÖZTEK'in eklemiş olduğu bu dosyadan faydalanırsan, işini görür sanıyorum. Bol Şanslar dilerim. Hayırlı olsun.

tahsinanarat

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2019 Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
27-05-2028
Bir önceki mesajımda

Dosya eklenmemiş, tekrar deniyorum.

Excel Vers. ve Dili
Office 2003 Türkçe
arkadaşlar duyarlılığınıza çok teşekkür ederim,sağolun varolun.ayrıca kurallara aykırı bir davranışı bidaha sergilememeye çalışacağım,özürdilerim.benim bahsettiğim şu dosya varya onu adobe den excele attım ama excelde karmakarışık bir halde sorun burda zatn yoksa süzme yapacaktım.dosyayı gönderiyorum bi bakar mısınız arkadaşlar.

AS3434

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
M.Office/Excel 2007 Türkçe
Bazı verileriniz 2 satıra hatta 3 satıra taşıyor. onun için sıhhatli bir süzme işleminin yapılamıyacağı kanaatindeyim. Aradığınız veriyi renklendirdim devamını manuel yapmakta fayda var.

Eki inceleyin.

veyselemre

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Pro Plus 2021
Listeyi düzenlemeye çalıştım, ama hiç bir şekilde doğruluğunu garanti edemem, sorumluluk kabul etmem.

zafer

Super Moderator
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
OFFICE 2003 TÜRKÇE
OFFICE 2010 TÜRKÇE
Merhaba

benim bahsettiğim şu dosya varya onu adobe den excele attım ama excelde karmakarışık bir halde sorun burda zatn yoksa süzme yapacaktım..
Yaptığınız işlemi daha deteylı anlatabilirmisiniz.
İnternetten indiriyorsanız Linkin adresini verirseniz belki daha düzgün bilgi almanıza yardımcı olunabilir.
Adobe'nin hangi programıyla excele atıyorsunuz.

Ayrıca Konu başlığınızı değiştiriniz.

Merhum İdris SERDAR

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Excel, 365 - İngilizce
merhaba arkadaşlar.şartlarıma uyan yerlere memurluk başvurusu yapacağım.
bir excele attım tüm kurum isimlerini. bana uyan şart numarası "2027".bu numarayı taşıyan tüm satırları seçip diğer bir sayfaya veya kitaba atmam gerekir.onbinlerce kayıt arasından seçmem lazım.ctrl+F yapıp tümünü buldum ama sadece bulmakla kalıyor , kopyalanıp başka yere taşınmıyor.yardımlarınızı rica ediyorum.
Dosyanız ekte.

Metin kutusuna sözcüğü yazın. Bu durumda istediğiniz süzülecek. Bunu istediğiniz yere kopyalayın.

..

Excel Vers. ve Dili
Office 2003 Türkçe
değerli arkadaşlar inanın çok hayır kazandınız, hepinize çok teşekkür ederim,işimi hallettim,(daha doğrusu hallettiniz).inşallah ben de böyle birilerine faydalı olacak bilgiye ulaşırım