çok acill excel kurtarma yardımm 07.06,2007

Excel Vers. ve Dili
xp/2003 tr
arkadaşlar bir pcye format attım makinenin masa üstünde excel dosyaları varmış daha sonra onları recovery programıyla kurtardım fakat bazılarını illegal karışık karakterlerle açıyor bazılarınıdada hiç açmıyor + açılmayanlarda şifrede varmışş officefix 5.0 programıyla 1 adet kurtarabildim ancak program demo olduğu için tam kurtarım yapamıyorumm daha etkili bir çözüm bilen veya demo olmayan bir program indirebileceğim bir yer varmı acaba bana acil ayardım ederseniz çok memnun olrum xxengerexm@hotmail.com msn adresim lütfenn yardımm !!!!!!

Altın Üyelik Bitiş Tarihi
27/04/2018
Excel Vers. ve Dili
xp/2003 tr
hdd yi fat32 den ntfsye çevirdim artı xp kurulumu oldu recovry progrmıyla aldığım dataları kurtarmam lazım datalar başka pcde o pcyi verdim sahibinie

27/04/2018
Dosya biçimini değiştirmen sorun oluşturmaz.
Ntfs olarak scan yap. Önemli olan o verilerin bulunduğu sectorler
üzerine veri kaydedilip edilmediği.
Programı dene kurtarır tahminim.

Excel Vers. ve Dili
excel 2007 Türkçe
sayın sertac cakmak forum kurallarını okumanızı tavsiye ederim gerekli açıklamalar orda yazıyor sorunun nasıl sorulacağı vede açıklamarı yeni üye olduğunuz için okumamış olabilirsiniz ama çok acil yardım vs gibi başlıkları açmak yasak konu başlığınız soru ile ilgili olmalı sorunuza gelince easy recover var hdd kurtarma programu arama motorlarında aratırsan bulursun iyi çalışmalar

27/04/2018
Sayın yıldırımm, Formu bence siz güzelce baştan sona, sondan başa bir okuyun. Bugün üye olurum 160 konuya katılırım, 1,5 yıl önce üye olurum, 3 tane cevap yazarım, okurum, altın gümüş suskunluk felsefesi ;)
Saplamalarınıza eleştirilerinize dikkat edin, komik olmuş.
Başlığı kim açmış kim cevap yazmış konunun başına bakın bir ?
Benim acil yardım v.b. başlıklı bir konum yoktur olmaz.
Sevgiler.