Çok basit bir denklem ve grafik çizme ancak yeterli bilgim yok

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010
Arkadaşlar elimde bir denklem var ve belli değerler arasında sonucu grafik üzerinde göstermem lazım ama nasıl yapabilirim fikrim yok yardım edebilirmisiniz?konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim.
Elimdeki denklem şu şekilde Cp=10.5+3.4*10^(-3)*T+5.6*10^5*T^(-2) Burdaki T değeri 200 ile 2500 arasında olucak ve burdan yola çıkarak T'ye bağlı olarak bir çizgi grafiği çizmem gerek ama nasıl yapılabilceğini bulamadım.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 , Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
24.01.2019
selam,
eki inceleyiniz..
kolay gelsin..

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
2000 türkçe
acil yardım :S

elle rakamları girince grafik oluşturabiliyorum.ama formülle çıkan sonucum var grafiğini oluşturamıyorum.ekdeki dosyada F sütunundaki değerlirin grafiğini nasıl oluşturabilirim..

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2000 türkçe
acil yardım

elle rakamları girince grafik oluşturabiliyorum.ama formülle çıkan sonucum var grafiğini oluşturamıyorum.ekdeki dosyada F sütunundaki değerlirin grafiğini nasıl oluşturabilirim..

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2010 Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
30/07/2020
F sütunundaki değerleri sayıya çevirerek

Excel Vers. ve Dili
2013 Professional Plus Türkçe
Grafikler en az iki değişken (yatay ve dikey eksenler) veri ile oluşturulur. F sütununu hangi değişkenle birlikte grafiğe dökmek istiyorsunuz?

Excel Vers. ve Dili
2000 türkçe
asıl istediğim dosyabu.

ben asıl dosyayı yollıyım size. sıcaklık ve nem gösteriyor... benim istediğim en baştan en sona kadar yarım saatte bir alınan çizelgede nem ve sıcaklığın gösterilmesi.. diğeri benim birbirinden ayırarak yapmaya çalışıtığım dosyaydı.. asıl dosyayı atıyorum şimdiden teşekkürler

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2000 türkçe
görmek istediğim grafiğin formatı bu şekilde.tabi renkler falan önemli değil.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
selam,
eki inceleyiniz..
kolay gelsin..
Selamlar,

Yukarı-Aşağı düğmesini yeni oluşturmayı denedim, yeni oluşturduğumda sağ tıklatınca denetim sekmesi oluşmuyor o yüzden değerlerini giremiyorum. O konuda bilgi verebilirmisiniz?

Excel Vers. ve Dili
2000 türkçe
tam olarak anlamadım desem. ya çok fazla anlamıyorum ama işte bayada lazım oldu :S

Excel Vers. ve Dili
tam olarak anlamadım desem. ya çok fazla anlamıyorum ama işte bayada lazım oldu :S
Yok ben Sakman26'ya birşey sormuştum. Aşağıdaki lprytk.xlsx dosyasındaki düğme ile ilgili.