çoklu kopyalama sorunu!

Excel Vers. ve Dili
office 2000-tr
Öncelikle herkesin geçmiş bayramını kutluyorum.Benim sorunum şu ekteki excell kitabında 2009 isimli sayfada a-b-c-d-e-f ile ifade ettiğim kırmızı zeminli değerleri (sadece bu değerler seçili olacak) kopyalayıp deneme sayfasında kırmızı zemin li yerlere yapıştırabilmek.Tek tek seçip kopyala yapıştır dediğimde çoklu seçim kopyalanamıyor tümünü seçtiğimdede diğer değerlerin olmaması gerekiyor.Yardımlarınız için şimdiden tşkler.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2003 TÜRKÇE
Öncelikle herkesin geçmiş bayramını kutluyorum.Benim sorunum şu ekteki excell kitabında 2009 isimli sayfada a-b-c-d-e-f ile ifade ettiğim kırmızı zeminli değerleri (sadece bu değerler seçili olacak) kopyalayıp deneme sayfasında kırmızı zemin li yerlere yapıştırabilmek.Tek tek seçip kopyala yapıştır dediğimde çoklu seçim kopyalanamıyor tümünü seçtiğimdede diğer değerlerin olmaması gerekiyor.Yardımlarınız için şimdiden tşkler.
deneme sayfasında yapıştırılacak alana = dedikten sonra 2009 sayfasını tıklayarak kopyalamak istediğiniz alanı seçseniz yani kopyalanacak alana '2009'!U6 gibi bir formül yazsanız işinizi görür mü?

Excel Vers. ve Dili
office 2000-tr
tabloya çok sayıda satır ekleyeceğim ve başka bir kitaba yapıştıracağım ayrıca çok fazla sayıda değer var kitabın boyutunu küçültmek için bazı yerlerini sildim.

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Selamlar,

Eğer kopyalamak istediğiniz hücre adresleri DENEME isimli sayfada da aynı hücreler ise aşağıdaki kodu kullanabilirsiniz. Seçim yapın ve kodu çalıştırın.

Kod:
Option Explicit

Sub SEÇİM_KOPYALA()
    Dim Hücre As Range
    For Each Hücre In Sheets("2009").Range(Selection.Address)
    Sheets("DENEME").Range(Hücre.Address) = Hücre.Value
    Next
    MsgBox "Kopyalama işlemi tamamlanmıştır.", vbInformation
End Sub

Excel Vers. ve Dili
office 2000-tr
Çok tşk.ler emeğinize sağlık.