Combobox Arama

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
Merhaba benim excel uzamanı arkadaşlardan ricam listbox1 e listlenen isimleri comboboxa yazarak baş harfini yazar yazmaz bulduruyorum benim sizden isteğim baş harfini değilde örneğin "SN-33-09-01-001 -- AHMET USTA -- 54 AZ 123"
ismi listbox eklense bende onu comboboxa yazarken SN yazarak buldurma değilde içinden herhangi bir bölümünü yazaraktan da buldurabilirmiyim mesela 54 AZ 123 kısmını yazaram comboboxa "SN-33-09-01-001 -- AHMET USTA -- 54 AZ 123"
çıkarmı ? Birde son bir isteğim D:/Yapılan Çalışmalar klasörü içinde bilgisayarımda iç içe klasörler var yapılan çalışmalar içinde 2008 klasörü onun içindede bütün ayların klasörleri mevcut tüm aylar içerisindede xls excel kitaplarım mevcut 2008 klasörünü seçerekten(yani aratacağım dosya ismini yapılan çalışmalar altından kriterle ben belirleyeceğim 2009,2010 da olabilir yeterki bu dosyalar yapılan çalışmalr altında bulunsun) excelde form içerisinde onun altında bulunan tüm aylar içerisindeki excel dosya isimlerini listeleyebilirmiyim.ayrıyetten benim ekteki dosyada comboda seçtiğim benzer isimler listede sıralanmıyor alt alta otomatik olarak.şimdiden tşkler:)dosyam ektedir

Ekli dosyalar

• 49 KB Görüntüleme: 23
Son düzenleme: