combobox ayarları yapmak

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
excel 2010
iyi günler,

sitede öğrendiklerimle yaptığım userforma comboboxlar ekledim. ama comboboxları açınca açılan pencerenin genişliği çok fazla oluyor. kendimce genişliği daralttım ama bu sferde açılan pencerelerin altında sağa sola ilerleme tuşları çıktı. açılan pencereleri allta sağa sola yön tuşları çıkmadan nasıl ayalayabilirim. birde comboboxlara bilgi yüklemeyi (siteden bulduğum bir örnekte öyle yapılmıştı) for next döngüsü ile yaptım. bunun daha kolay ve kullanışlı bir yolu varmıdır. ilginiz için şimdiden teşekkür ederim. ekte örnek dosya koydum. sorunumu güne tıklayınca görebilirsiniz.aynı sorun yıldada var.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Win7 Home Basic TR 64 Bit

Ofis-2010-TR 32 Bit
comboboxı seçin.
sağtuş ile propertiesi seçin columnwith özelliğini 20 yapın olmazsa 10 yapın olmasza 5 yapın oda olmazsa comboboxı atın gitsin.:D :D

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
excel 2010
Evren hocam teşekkür ederim. Dediğiniz gibi yaptım oldu atmaya gerek kalmadı. çok sağolun. Bırde comboboxa bılgı gırmenın baska yolu varmı. ılgılenırsenız sevınırım.

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Win7 Home Basic TR 64 Bit

Ofis-2010-TR 32 Bit
Row source yoluyla ,dizi yöntemi ile ve ad tanımlarsanız propertiesinde adı yazarak veya direk adres yazarakta veri alabilirisiniz.