ComboBox dolu ise TextBoxlara veri gelsin!

Excel Vers. ve Dili
İŞ : Microsoft Office Excel 2003
EV : Microsoft Office Excel 2003
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar. forumda aradım ama durumuma uygun bir örnek bulamadım. yapmak istediğim şuki; ComboBox1 de veri mevcut iken; textBox1.2.3.4.5.6.7 a sayfa2 deki C2.D2.E2.F2.G2.H2.I2 bulunan değerleri TextBox1.2.3.4.5.6.7 nci Textboxa yazmasını istiyorum. yardım edermisiniz arkadaşlar.

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 TR
sn. ocamsul;

ekteki dosyayı inceler misiniz? eğer yanlış anlamadıysam böyle bir şey olabilir sanırım?

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
excel 2003 TR
küçük bir hata yapmışım. aşağıdaki gibi düzeltirseniz sanırım daha doğru olacak.

Kod:
If ComboBox1 <> "" Then

Excel Vers. ve Dili
Sn: cellchuq verdiğiniz örnek için teşekkür ederim. benim yapmak istediğimi daha iyi belirtmek amacıyla ilgili taslağı ekte gönderiyorum.eğer formdaki combolar içinde veri var ise sayfa 2 deki ilgili kodlar form üzerindeki teztboxlara yüklenecek. yani her defasında bir sürü kodu girmemek için istiyorum bu işlemi. yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

Eklentiyi düzelttim verilen kodlara göre. yardımlarınıza çok teşşekkür ederim.

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
excel 2003 TR
sn. ocamsul;

şunu tam olarak anlayamadım. textboxlardaki veriler comboboxtaki değere göre mi değer alacak, yoksa önemli olan sadece comboboxun dolu olup olmaması mı? eğer yanlış anlamış ve alakasız bir cevap gönderdiysem kusuruma bakmayın:roll: eğer dolu olması yeterli ise ki kodların bir kısmını dosyaya eklemişsiniz, onların işinizi görmüş olması gerekiyor. yapılacak olan nedir tam olarak?

Excel Vers. ve Dili
----------

Son düzenleme: