ComboBox ile başka sayfadan resim çağırma

Excel Vers. ve Dili
2007
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
12.11.2020
Merhaba arkadaşlar. Şimdi benim excel kitabımın içinde VIP_500 diye birçalışma sayfam var, burada iki ayrı tablo yaptım. Birincisi proje içeriği ikincisi de ürün özellikleri diye. Sonra başka bir çalışma sayfasında bir combobox var burdan proje içeriğine tıklayınca proje içeriği başlığındaki tablo geliyor, proje planına tıklayınca msproject açılıyor, ürün özelliklerine tıkladığımda ise ürün özelliklerinin bulunduğu tablo geliyor bu ürün özelliklerinin olduğu tablo da iki tane de resim var, bu resimler de geliyor.. ancak işte sıkıntı burda başlıyor tabloyla beraberler resimler geliyor ama ben tekrar proje içeriğine tıkladığımda resimler silinmiyor sadece boyutları çok küçülmüş şekilde sayfanın içinde kalıyor, resimlerin üzerine sağ tıklayarak bütün ayarları denedim ama olmadı, bunun için ne yapmam gerek, bilgisi olan varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim, şimdiden çok teşekkür ederim..

Private Sub ComboBox1_Change()

If ComboBox1.Value = "Proje Planı" Then

Dim id

id = Shell("C:\Program Files (x86)\Microsoft Office\Office12\winproj.exe " & Sayfa7.Range("AE1").Value & ActiveWorkbook.Path & "\vip.mpp" & Sayfa7.Range("AE1").Value, vbNormalFocus)

Else: End If

Dim c As Range, _
i As Long, _
s2 As Worksheet
On Error Resume Next
Set s2 = Sheets("VIP_500")
Set c = s2.Cells.Find(ComboBox1.Value, LookIn:=xlValues)
If c Is Nothing Then Exit Sub
i = Cells(Rows.Count, "B").End(3).Row
If i < 100 Then
i = 100
Else
i = i + 10
End If
Application.EnableEvents = False
If Not Range("D17") = "" Then Rows("17:" & i).Delete Shift:=xlUp
s2.Range(c.Address).CurrentRegion.Copy [d17]
Application.EnableEvents = True

End Sub