Combobox ile filtreleme

SATYON

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office Excel 2013 / İngilizce
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
21-04-2027
merhaba daha önce hiç combobox kullanmadım. ekli linkteki dosyama textbox 4 ve textbox 5 yerine combobox kullanarak Q ve R kolonlarında filtreleme yapmak istiyorum. 2 tane combobox kullanmalıyım. 1.combobox q kolonunda yaptığım seçime göre filtrelenmeli 1. comboboxtaki filtrelemeye göre 2.combobox daha kısıtlı bir filtreleme yapmalı. örneğin combobox 1 de toner filtrelediysem combobox 2 de sadece monton,colton,copıton gelmeli listeye. yardımcı olursanız çok sevinirim. teşekkürler.

https://we.tl/t-sVz9a4v242

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Forum Kuralları;

Dosya Ekleme:
Forumdaki soru ve cevapları desteklemek amacıyla dosya eklenebilir. (Ücretli üyelik gerektirir.)
Dosyaların ZİP formatında sıkıştırılması ve şifresiz açılabilmesi gerekmektedir.
Konu dışı ekli dosyalar yöneticiler tarafından haber vermeksizin kaldırılabilir.
Dosyalar üyeler tarafından kontrolsüz olarak yüklenebilmektedir. Dosyalardan dolayı yaşanabilecek herhangi bir sorundan Forumumuz sorumlu tutulamaz.

SATYON

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office Excel 2013 / İngilizce
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
21-04-2027
Forum Kuralları;
hocam dosyadaki şifreyi silmeyi unutmuşum kusura bakmayın. açtığım başlığı nasıl sileceğimi bilemediğim için aynı konu başlığı ile şifresiz dosyayı yükleyerek tekrar konu açtım. yardımcı olursanız çok sevinirim.