combobox ve textbox

Excel Vers. ve Dili
xp 2003
arkadaşlar ekteki dosyada comboboxtan 2 sayfanın a2 hücresinden a10 hücresine kadar olan isimleri seçmek istiyorum.comboboxtan seçtiğim isme göre textboxlarda 1textboxta 2sayfa b2 2textboxta 2sayfa c2 vb. verilerin sırasıyla aktarılmasını sağlamam lazım.yardımcı olurmusunuz.teşekkür ederim

Ekli dosyalar

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Win7 Home Basic TR 64 Bit

Ofis-2010-TR 32 Bit
Dosyanız ekte.:cool:
Kod:
Private Sub ComboBox1_Change()
Dim i As Byte, txtbx As Object
For Each txtbx In Sheets("Sayfa1").OLEObjects
    If TypeName(txtbx.Object) = "TextBox" Then
        txtbx.Object.Value = Sheets("Sayfa2").Cells(ComboBox1.ListIndex + 2, txtbx.Index + 1).Value
    End If
Next
End Sub

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
xp 2003
üstadım eline sağlık tam istediğimin karşılığı olmuş üstat bunu kodu anlayabilmek için soruyorum örneğin bu codu 200 satır 30 sütun olarak değiştirmek için kodda nasıl bir değişiklik yapmamız lazım

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Win7 Home Basic TR 64 Bit

Ofis-2010-TR 32 Bit
üstadım eline sağlık tam istediğimin karşılığı olmuş üstat bunu kodu anlayabilmek için soruyorum örneğin bu codu 200 satır 30 sütun olarak değiştirmek için kodda nasıl bir değişiklik yapmamız lazım
Bunun uygulanabilirliği yoktur.Yani böyle bir şey kimse yapmaz.Eğer böye bir şey lazımsa Veriler listboxa veya listviewe alınır ve onun üzerinden seçim yapılarak değerler textboxlara alınır ve üzerinde değişiklik yapılır.:cool: