Combobox

Excel Vers. ve Dili
türkçe
Sevgili arkadaşlar comboboxu yapan arkadaşa çok teşekkür ederim

Ancak bu konuyla ilgili bir sorum olacak Combobox açıldığında listenin tamamı değilde mesela iki tanesinin (Pazartesi,Salı) nın gösterilmesi mümkünmü

Excel Vers. ve Dili
türkçe
combobox

Sayın yeşertene soruyu anlatamadığım için sizden özür diliyorum soru şu şekilde bir liste var liste diyelimki 100 kişi combobox sa tıkladığımda up uzun yüz kişi açılmasın yani veri doğrulamada olduğu gibi sınırlandırıp comboya tıkladığımızda yüzden sadece 5 tanesi açılıp istenirse 6 - 7 -15 vb kaydırarak açılma imkanı yokmu bunu soruyorum hayırlı geceler

Necdet

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Ofis 365 Türkçe
Sayın yeşertene soruyu anlatamadığım için sizden özür diliyorum soru şu şekilde bir liste var liste diyelimki 100 kişi combobox sa tıkladığımda up uzun yüz kişi açılmasın yani veri doğrulamada olduğu gibi sınırlandırıp comboya tıkladığımızda yüzden sadece 5 tanesi açılıp istenirse 6 - 7 -15 vb kaydırarak açılma imkanı yokmu bunu soruyorum hayırlı geceler
Merhaba,

Soruyu anladım ama yanıtını bilmiyorum.

Excel Vers. ve Dili
türkçe
Sayın yeşertener ve diğer web tr ailesi soruyu anlatamadığım için sizlerden özür diliyorum soru şu şekilde bir liste var liste diyelimki 100 kişi combobox sa tıkladığımda up uzun yüz kişi açılmasın yani açılan kutuda olduğu gibi sınırlandırıp comboya tıkladığımızda yüzden sadece 5 tanesi açılıp istenirse 6 - 7 -15 vb kaydırarak açılma imkanı yokmu bunu soruyorum hayırlı geceler