combobox'a tanımladığım isimleri bulmaya çalıştığımda hata veriyor

Userformda yaptığım personel bilgilerindeki comboboxta isim aradığımda bazı harfleri yazarken hata veriyor bunun sebebi nedir acaba acil yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Not: Hata verdiği harflerde "K" ve "Ü".Ve dosyada resimleri bulması için excele linklerini ekledim.Bu tarafta sorunum yok asıl sorun daha baş harf yazarken hata vermesi.

Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler

Excel Vers. ve Dili
2003 excel visual basic
load picture

arkadaşım sen combobox un change olayına resim açma olayı yerleştirmişsin ve her seçimde bir resim açmaya çalışacak bu yüzden "path not found" şeklinde hata veriyor yani "dosya yolu bulunamıyor" anlamına geliyor kodları incelersen hatayı bulursun ii günler...

Dostum uzantıları bende zaten resimleri buluyor.Problem o değil ben combobox tarafında seçerek gitmek yerine direk isim yazarak gitmek istediğimde Daha "K" yazarken hata veriyor.Normalde seçim yaptığımda yolları buluyor yani bilmem anlatabildimmi?

Resim olayını kaldırsam bile o hatayı yine yapacak diğer isimleri yazdığımda problem çıkarmıyor.Ama özellikle comboboxa "K" ile başlayan isimlerde ya da "Ü" ile başlayan isimleri yazdığımda hata veriyor.

Yardımın için çok teşekkürler,

Son düzenleme:

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
Özellikle K veya Ü harfinde hata veriyorsa bu isimlerin karşılığındaki yolda sorun olduğunu gösterir öncelikle bunu inceleyin. Birde change olayının içine ilk satır olarak "on error resume next" satırını ilave edin.

Çok teşekkürlerrrrr

İkinize de çok teşekkür ederim.

Dediğiniz gibi problem dosya yolundaymış.Boşuna dert etmişiz:) Ama inanın bu site sayesinde git gide bu işin mantığını daha iyi çözüyorum.Bunlarda hep sizin gibi arkadaşlarımız sayesinde oluyor.Tekrar teşekkür ederim.Yolunuz açık olsun...