Comboboxlar Arasi GeÇİŞ

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
MERHABALAR EKLİ TABLODA FATURA FORMATIM VAR. GİRDİĞİM BİLGİLERİ COMBOBOXLARA YAZIYORUM. FAKAT TAB TUŞUYLA BAŞKA BİR COMBOBOX 'A GEÇİŞ YAPMAK İSTİYORUM NASIL YAPARIM??:yardim:

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
düzeltme

MERHABALAR EKLİ TABLODA FATURA FORMATIM VAR. GİRDİĞİM BİLGİLERİ COMBOBOXLARA YAZIYORUM. FAKAT TAB TUŞUYLA BAŞKA BİR COMBOBOX 'A GEÇİŞ YAPMAK İSTİYORUM NASIL YAPARIM??:yardim:
arkadaşlar kusura bakmayın yanlış yazdım textbox lar arası tab tuşuyla geçiş yapmamı nasıl sağlarım diyecektim. :???:

veyselemre

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Pro Plus 2021
Daha kolay bir yolu olabilir belki, bilmiyorum. Sayfanın kod sayfasına aşağıdaki kodları ekleyin, deneyin.
Kod:
Private Sub TextBox1_KeyDown(ByVal KeyCode As MSForms.ReturnInteger, ByVal Shift As Integer)
    If KeyCode = 9 Or KeyCode = 13 Then TextBox2.Activate
End Sub
Private Sub TextBox2_KeyDown(ByVal KeyCode As MSForms.ReturnInteger, ByVal Shift As Integer)
    If KeyCode = 9 Or KeyCode = 13 Then TextBox3.Activate
End Sub
Private Sub TextBox3_KeyDown(ByVal KeyCode As MSForms.ReturnInteger, ByVal Shift As Integer)
    If KeyCode = 9 Or KeyCode = 13 Then TextBox4.Activate
End Sub
Private Sub TextBox4_KeyDown(ByVal KeyCode As MSForms.ReturnInteger, ByVal Shift As Integer)
    If KeyCode = 9 Or KeyCode = 13 Then TextBox5.Activate
End Sub
Private Sub TextBox5_KeyDown(ByVal KeyCode As MSForms.ReturnInteger, ByVal Shift As Integer)
    If KeyCode = 9 Or KeyCode = 13 Then TextBox6.Activate
End Sub
Private Sub TextBox6_KeyDown(ByVal KeyCode As MSForms.ReturnInteger, ByVal Shift As Integer)
    If KeyCode = 9 Or KeyCode = 13 Then [a25].Select
End Sub

Excel Vers. ve Dili
(Excel 2016 - İngilizce)
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
30-11-2022
.rar olmadığı için dosyanızı göremiyorum ama,

Textbox'ların TabIndex özelliğine istediğiniz sıra numaralarını verebilirsiniz.

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
TeŞekkÜr

VERDİĞİNİZ KOD TAM İSTEDİĞİM GİBİYDİ. ELİNİZE SAĞLIK :icelim: