CSV formatında kaydetme

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007
Merhaba Arkadaşlar,

TXT uzantılı bir dosyayı excelde açıyorum, metni sütunlara dönüştürüyorum, işlemimi yapıyorum, en sonunda csv formatında kaydetmem gerekiyor

ActiveWorkbook.SaveAs Filename:="C:\users\x\desktop\WS102B.TXT", FileFormat :=xlCSV, CreateBackup:=False

makronun kodunu en son bu şekilde yazıyorum ancak kaydettikten sonra csv değilde txt olarak kaydediyor.

benmi hata yapıyorum acaba yoksa kaydedilemez mi makroda.

Teşekkürler...

Excel Vers. ve Dili
Office XP
Dosyanızın sayfa sayısını teke düşürün ve aşağıdaki kodu çalıştırın.
ActiveWorkbook.SaveAs Filename:="C:\users\x\desktop\WS102B.CSV", FileFormat :=xlCSV, CreateBackup:=False

Excel Vers. ve Dili
2003
bir calışma kitabından başka calışma kitabını bir butona basarak farklı kaydet,metin(sekmeyle ayrılmış) uzantısıda .cnc olacak sekilde makro ile kaydetmek istiyorum dosya isminide a1 hücresinden alsın istiyorum güncellemeleride alacak şekilde.

yardımlarınızı bekliyorum

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007
sub kaydet()
a=range("A1").Value

ActiveWorkbook.SaveAs Filename:="C:\Belgelerim\" & a ".txt", _
FileFormat:=xlText, CreateBackup:=False
End Sub

Metin(sekmeyle ayrılmış) şeklinde kaydedebilirsiniz. Uzantısı otomatik olarak .txt oluyor eğer metin formatında kaydetmek istiyorsanız.

Excel Vers. ve Dili
2003
Tiyarkiahmed ekte dosyayı gönderiyorum ana sayfa.xls dosyasından butona tıklayarak a1 hücresindeki isimle yan.xls dosyasını farklı kaydet metin(sekmeyle ayrılmış) uzantısınıda .cnc olsun istiyorum

oluşan dosyayı manuel olarak yapabiliyorum ve cnc makinasında calıştırıyorum

excel 2003 kullanıyorum excel 2007 de .cnc uzantısını giremiyorum zaten
yardımınız icin şimdiden teşekkürler

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007
Detaylar ektedir kardeşim. Bir inceleyin istediğiniz tam olarak bu mu?
Kodlar Module1 de.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2003
Tiyarkiahmed ortaya cıkan .cnc uzantılı dosya tam istediğim gibi fakat uygulama da bir hata vardı ana sayfa xls dosyası yan xls özelliğini alıyordu calışmanın devamını getiremiyordum o sorunu cözdüm şimdi ise yan xls calışma kitabı işlevini görünce,üst xls kitabını acıp kapansın üst xls de de aynı calışmayı yapacağim yardınlarınız icin cok teşekürler

birde dosya yolunda sorun yaşıyorum dosya yollarını "c" yaptım daha sonra dosyaları usb ye alacam iş yerinde kullanmak amacıyla dosya yollarında sorun olurmu

cok teşekkürler

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007
"yan.xls" deki "kaydet" isimli programın devamına
Workbooks.Open Filename:="C:\üst.xls" 'ilgili dosya nerede ise yolu ona göre belirtirsin (Dosyayı açmak için)
windows("yan.cnc").activate (Dosyayı aktif etmek için)
activeworkbook.close True(veya false) (Dosyayı kapatmak için)
ActiveWorkbook.SaveAs Filename:="C:\" & "üst" & ".cnc", _
FileFormat:=xlText, CreateBackup:=False

activeworkbook.close (Üst isimli çalışma kitabını kapatmak için)
kodunu ekleyin.
Eğer işyerinde server'de çalışmasını istiyorsanız yolu belirtirken \\Server\...yolu bu şekilde belirmeniz lazım.
Hayırlı çalışmalar.