Csv formatındaki Region and Language kaynaklı hata

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 14.0.7106.5003(32 bit) - İngilizce
Herkese merhaba epey uğraştım ama çözemedim.Kısaca izah edeyim.Şöyle bir makro kullanıyorum,sorunsuz çalışıyor.

adres = ThisWorkbook.Path
isim = Sheets("Özet").Range("H2").Value
Sheets("Sonuç").Select
Sheets("Sonuç").Copy
ActiveWorkbook.SaveAs Filename:=adres & "\" & isim & ".csv",FileFormat:=xlCSV, CreateBackup:=False

Her çalıştırdıımda sayfayı csv uzantılı kaydediyor.Yalnız şöyle bir problem var.Bu dosyayı java tabanlı bir programda okutuyorum.Dosyanın okunabilmesi için ek2 deki gibi görünmesi lazım.Pc Region and Language ayarlarında Decimal Symbol'ü "," yerine "-" ve List Separator'u ";" yerine "," yaptığımda ek2 deki gibi sonuç üretiyor.Ancak ayarlar değiştiğinden dosya program tarafından okunamıyor.Bu ayarlar değişmediğinde ek 1 deki gibi sonuç alıyorum.Haricen makro kullanmadan bu sonucu text to columns'tan delimiter olarak "," belirlediğimde ek2 gibi olup program tarafından okunuyor.Hadi diyorum bunu makroyla yapayım diyorum.

Workbooks.Open Filename:="C:\Users\Desktop\7-2013.csv"
Columns("A:A").Select
Selection.TextToColumns Destination:=Range("A1"), DataType:=xlDelimited, _
TextQualifier:=xlDoubleQuote, ConsecutiveDelimiter:=False, Tab:=False, _
Semicolon:=False, Comma:=True, Space:=False, Other:=False, FieldInfo _
:=Array(Array(1, 1), Array(2, 1), Array(3, 1), Array(4, 1), Array(5, 1), Array(6, 1), _
Array(7, 1), Array(8, 1)), TrailingMinusNumbers:=True
Range("A2").Select
ActiveWorkbook.SaveAs Filename:="C:\Users\Desktop\7-2013.csv", _
FileFormat:=xlCSV, CreateBackup:=False

maalesef ek 1 deki gibi sonuç alıyorum.Program sadece csv formatını kabul ediyor.Oluşan csv dosyasını notepad ile açıp en üste sep=, yazdığımızda görünüm düzeliyor ama yine dosya okunamıyor.Her çıktıyı tek tek düzeltmek ciddi bir zaman kaybı malumunuz, çözüm olarak ne önerebilirsiniz ya da sorun sizce nerden kaynaklanıyor?Yani makro ile kaydettiğimde değişiklik olmuyor,dosya sonuçlandıktan sonra manuel açıp düzeltebiliyorum ve bunu makro ile yapmak istiyorum.Teşekkür ederim.Office 2010 ingilizce kullanıyorum.İşletim sistemi win7.

Ekli dosyalar

Son düzenleme: