Date Picker

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Excel Vers. ve Dili
excel sürüm 2012 office 365 ve 64 bit
Merhaba
Userform yaptım ancak bir türlü View>Toolbox>Additional Controls da DTPicker çıkmıyor. Ne yapmalıyım. excel 2013. MSCOMCT2.OCX yükledim register yaptım yine çıkmıyor.

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
64 Bit ofislerde bu nesne çalışmamaktadır.

@Zeki Gürsoy beyin 64 Bit için tasarladığı ücretli olarak paylaştığı çalışmalar var. Nette arama yaparsanız ulaşabilirsiniz.

Ya da 32 Bit excel yüklemesi yaparsanız ilgili nesneyi sorun çıkmadan kullanabilirsiniz.

Haluk

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
64 Bit 2010 - İngilizce
+
Google Sheets
+
JScript
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
Ya da en temizi, VBA'nin standart ActiveX kontrolleriyle kendiniz bir tane tasarlayın ....

.

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Bizde de benzer uygulamalar var.

Hüseyin

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 - Türkçe
Konudaki polemik yaratan mesajı buna bağlı yanıtları kaldırdım ve konuyu yanıtlara kapattım. Umarım tekrarı olmaz.
--------------------------
Sayın Suskun,
forumun eski üyelerindensiniz. Forumda hatalar/yanlışlar bile olsa hitap şekli ve saygı önem verdiğimizi bilirsiniz.
Hele bu kişi foruma çok fazla emek veren yönetici arkadaşlardan biri ise lütfen çok daha dikkatli olun.

Siz Altın üye olarak dosya eklemişsiniz, ancak soruyu soran üyemiz Altın üye olmadığı için dosyanızı indiremeyecek. Bizler böyle durumlarda harici bir dosya indirme sitesine dosyayı yükleyerek Altın üye olmayan kişinin dosyaya ulaşmasını sağlamaya çalışıyoruz..

Burada herkes belli bir amaç için kendi zamanından arttırarak bir hizmeti ayakta tutmaya çalışıyor. Lütfen bunu bozmayalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...