Merhaba
Userform yaptım ancak bir türlü View>Toolbox>Additional Controls da DTPicker çıkmıyor. Ne yapmalıyım. excel 2013. MSCOMCT2.OCX yükledim register yaptım yine çıkmıyor.
Merhabalar, Bu güzel forumdan ve ustalarından öğrendiğim ve alıntılar yaptığım, fonksiyon veri tabanlı, userform görünümlü amatör bir takvim çalışmasını sizlerle paylaşmak istedim. Userform üzerindeki güne tıklandığında active hücreye tarihi yazıyor. Eksiklerim ve hatalarımın bildirilmesinden...
Değerli Üstatlar Merhaba, Elimde ekteki gibi bir Takvim Makrosu var buton yardımı ile çok güzel çalışıyor, açılan takvim ayın 1'inden sonuna kadar günleri gösteriyor. Benim istediğim ise, takvimde istediğim ayı seçince seçtiğim ay 1'inden değil de 15'inden bir sonraki ayın 14'ünü kadar kısmı...
Merhaba Arkadaşlar, Sevgili Bzace, YUSUF44 ve Ömer BARAN beyler sayesinde yapmış olduğum tablomu istediğim yerlere getirdim. Tablomda tarih kısmına geldiğim zaman Takvim çıkmasını istiyorum. Ve işaretlediğim günün hücrede takvim formatında yazılsın istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
merhaba ,ekte sunduğum xlam.formatındaki eklentiyi site içerinden bulup exele yükledim.güzel çalışıyor fakat gün kısmı yanlış görüyor.bir gün sonranın günü görünüyor. yani bugün 06.06.2019 günlerin olduğu üst satırda cuma görünüyor
Ekli dosyada userform açınca takvim butonu ile açılan takvimde (Evren GİZLEN üstada ait) seçilen tarihi textboxa aktarması için yardımcı olabilir misiniz? Saygılarımla. DOSYA
Konudaki polemik yaratan mesajı buna bağlı yanıtları kaldırdım ve konuyu yanıtlara kapattım. Umarım tekrarı olmaz.
--------------------------
Sayın Suskun,
forumun eski üyelerindensiniz. Forumda hatalar/yanlışlar bile olsa hitap şekli ve saygı önem verdiğimizi bilirsiniz.
Hele bu kişi foruma çok fazla emek veren yönetici arkadaşlardan biri ise lütfen çok daha dikkatli olun.
Siz Altın üye olarak dosya eklemişsiniz, ancak soruyu soran üyemiz Altın üye olmadığı için dosyanızı indiremeyecek. Bizler böyle durumlarda harici bir dosya indirme sitesine dosyayı yükleyerek Altın üye olmayan kişinin dosyaya ulaşmasını sağlamaya çalışıyoruz..
Burada herkes belli bir amaç için kendi zamanından arttırarak bir hizmeti ayakta tutmaya çalışıyor. Lütfen bunu bozmayalım.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.