DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
arkadaşlar, gönderdiğiniz dosyalar bana yardımcı olamıyor. hatta konuyla hiç alakası yok. lütfen denemelerinizi başka konular altında yayınlayın. "mini bir takvim olabilir mi?" diye sordum. siz sadece ajandadan oluşan bir kitap gönderdiniz. üstelik benim tarihi tıkladığımda bir hücreye yazmasını istiyorum.
gönderdiğiniz dosyalar bana yardımcı olamıyor. hatta konuyla hiç alakası yok. lütfen denemelerinizi başka konular altında yayınlayın. "mini bir takvim olabilir mi?" diye sordum. siz sadece ajandadan oluşan bir kitap gönderdiniz. üstelik benim tarihi tıkladığımda bir hücreye yazmasını istiyorum.
Üstte verdiğiniz hazır takvim nesnesi eklenmiş sayfadaki günlere çift tıkladığımızda,
Örnekte sunduğum benim ajandam daki gibi o güne ait yapılacaklar sayfasına gitmesini sağlayabilir miyiz?
Çünki bunun takvimi daha şık ve her ayı tek tek elle yazmak gerekmiyor?
Benim üç mesaj altta eklediğim dosyayı incelemediniz sanırım. Diğer arkadaşlarda bu dosya üzerinden gitmişlerdir, yani soruları konuyla alakalıdır.
sizin gönderdiğiniz zip.li dosya inmiyor zaten.
Bir yerde hata yapıyorsunuz bu durumda, dosyayı önce pcnize kaydedin ondan sonra açın. Birde bu konuyla ilgili bir örnek dosya hazırladım. Aşağıdaki linkte bulabilirsiniz.
http://www.excel.web.tr/showthread.php?t=19365
levent bey, siteye giriş yaptığım halde gönderdiğiniz linke ve zip uzantılı dosyaya tıkladığımda yeniden giriş yapmam için bir sayfaya atıyor. tekrar giriş yapıyorum, tekrar aynı sayfaya atıyor. ama diğer arkadaşların eklediği dosyaları indirebiliyorum. size zahmet farklı bir şekilde ekler misiniz?
Hata: "Object required"
Neyi yanlış yapıyorum acaba?Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler![]()
Sayın leventm
Sayfayı korumalı yapınca "Range sınıfının NumberFormat özelliği kullanılamıyor" hatası veriyor. Nasıl engelleriz?