Değer Girilen Hücre İle Aynı Satırdaki Verileri Almak

Excel Vers. ve Dili
Office 2010 English
Arkadaşlar Merhaba,

250 satır ve 15 kolondan oluşan bir sipariş formum var. Sipariş aldıktan sonra müşteri çıktı isteyecek ve 250 satırlık bir formun çıktısını almayacağım. Ben başka bir sheet içine sadece siparişi verilen ürünlerin sıra ile geleceği bir özet sipariş tablosu oluşturmak istiyorum. Sipariş formunda barkod gibi unique bir veri olmadığı için maalesef vlookup, sumif ya da benzeri bir formül yapamıyorum. Ne önerirsiniz?

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

cems

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
office 2010 tr 32bit
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
13-06-2029
Öncelikle siteye hoş geldiniz .

Yardım edebilmenin ilk şartı, üzerinde çalışılacak bir zemindir , bu yolla tam neyi nerede nasıl istediğinizi anlamak mümkün olabilir.

Altın üye olmanıza da gerek yok, ancak gerçeğe yaklaşık bir örnek hazırlayarak www.dosya.tc gibi bir dış servera yükleyerek gösterilen linki burada paylaşırsanız konuya hakim ve sitede olan kişiler örnek üzerinden konuyu çözmeye çalışabilir. Aksi durumda, hem de 250 satır için baştan hazırlansa da ben böyle dememiştim cevapları kaçınılmazlaşır.

Excel Vers. ve Dili
Office 2010 English
Arkadaşlar merhaba tekrar,

Dün sormuş olduğum konuyu biraz daha detaylandırmak istiyorum. Linkteki excel dosyasında, özet, kadın ve çocuk olmak üzere 3 farklı sheet var. Kadın ya da çocuk sheetlerinde O kolonundaki herhangi bir hücreye sipariş adedi girildiğinde ilgili hücreye denk gelen ürün adı, rengi vs. tüm bilgilerin özet sayfasına (A2 hücresinden başlayarak) gelmesini istiyorum. Sipariş formunda bazı ürünler için örnek adet girdim ben. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Teşekkürler

http://www.dosya.tc/server9/nxash8/Ornek_Siparis_Formu.xlsx.html