Sorunuzu tam anlamadım ama a1 hücresine bir değer girdiğinizde b1 hücresinde saat ve tarih çıkmasını istiyorsanız , B1 hücresine aşagıdaki formülü yapıştırın yada istemiş oldugunuzu örnek dosya üzerinde açıklayın.
evet formül bu tşk ederim ama a stununa barcode reader aracılığıyla otomatik olarak alt alta gireceğim b stununda da yanlarına otomatik olarak saat koymasını istiyorum.yani barcode dan alınan bilginin ne zman girildiğini kontrol ettireceğim.
ilgin için tşk ederim
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.