#değer! Hatası

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007
Excel 2010
Merhabalar herkese,

Son zamanlarda bir kullanıcımın çok ilginç bir problemi ile karşılaşıyorum. Her gün kullanıcım tam 75 tane sheet içeren bir Excel'de düzenli olarak data girişi yapmaktadır. Fakat son zamanlarda hücre içeriği basit bir metin girişi, başlık ya da bir rakam olan hücreleri #DEĞER! yazısı ile değişiyor. Değişen hücrelerde ben formüle rastlayamadım ama yine o sayfada başka bir hücrede formül olabiliyor. Outsource olarak gittiğim firmaya sistem sorumlusu olarak hizmet veriyorum. Dosyayı virüs bozabilir diye düşündüm, fakat taradım temiz çıkıyor. Ve bu hata sürekli yenileniyor. Yani #DEĞER! hatası olmayan hücrelerde birkaç gün sonra bu hata çıkabiliyor ama tam tersi söz konusu değil. Excel'i Repair ediyorum, başarısız oluyor. Keşke dosyayı sizinle olduğu gibi paylaşsam ama maalesef içeriğinde hassas datalar mevcut. Sorunlu olan birkaç sheet'i bırakıp sizin incelemenize ve yorumlarınıza sunuyorum. Eğer hiçbir şekilde kurtaramayacaksam en azından bu durumun daha da kötüye gitmemesi için tavsiyelerinize ihtiyacım var. Herhalde son umudum burası olacak.

Yardımlarınız için teşekkürler..

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007
Excel 2010
Merhabalar,

Hiçbir şekilde yenileme ile alakâsı yok. Dosyayı açtığınız gibi bu hatalar çıkıyor. İşin ilginci evet #DEĞER! çıkıyor ama yanında Excel'in hata olarak algıladığı ve der ya bu hatayı yoksay, ya da kontrol et gibi bölümlerin çıktığı küçük ikon da çıkmıyor. Ekte zaten inceleyebilirsiniz. Bu arada total dosya boyutu 1.8 mb.

Teşekkürler cevabınız için.