- Excel Vers. ve Dili
- Excel 2007
Merhabalar
Gökhan ben
Şuanda Bitlis’in Tatvan ilçesinde Askerlik Yapıyorum.
Bildiğiniz gibi askerliğin olmazsa olmaz larındandır yazıcılık.
Bende Personel Yazıcılığı yapıyorum.
İnternete girmemiz pek zor olmakta bu yüzden forumu gezebilme fırsatı bulamadım.
İşlerimi kolaylaştırması için şu şekilde bir şeyi gerçekleştirmek istiyorum, fakat beceremedim. Yardımlarınızı bekliyorum ( Forumu gezecek kadar vaktim eğer gerçekten olsaydı böyle bir basit soruyla gelmezdim, şimdiden özür dilerim. )
Bir çalışma sayfasında.
Sayfa 1 de;
Hücrelerde Bulunan değerlerin şöyle olduğunu varsayalım.
A1 = 1
B1 = Gökhan
C1 = Bitlis
D1 = Tatvan
E1 = Jandarma
A2 = 2
B2 = Hasan
C2 = Sakarya
D2 = Karasu
E2 = Turizm Jandarma
Sayfa 2 deki L8 Sütununa 1 yazdığımda belirlediğim 3 hücreye ,
B1 e Gökhan
B2 ye Tatvan
B3 e ise Jandarma yı getirecek.
A sütunda 1 olan değerdeki ya da , 1 inci satırdaki Ad, İlçe , Görev ( jandarma / turizm jandarma ) Bilgilerini getirecek , L8 Sütunundaki değeri 2 ile değiştirdiğimde Hasan , Sakarya / Turizm Jandarma Bilgilerini aynı hücredeki eski bilgilerle değiştirecek.
Ve ayrıca, merak ettiğim bir konu daha.
Sadece luzümsuz da olsa merakımdan soruyorum , Bir Yazıya (Örneğin : “Yazdır Şunu Asker”) O yazının bulunduğu sayfadaki buton hariç her şeyi çıkaracak türünden bir şey yapabilirmiyiz ?
Bitlis den selamlar.
J.Onb.Gökhan TAŞÇI
Gökhan ben
Şuanda Bitlis’in Tatvan ilçesinde Askerlik Yapıyorum.
Bildiğiniz gibi askerliğin olmazsa olmaz larındandır yazıcılık.
Bende Personel Yazıcılığı yapıyorum.
İnternete girmemiz pek zor olmakta bu yüzden forumu gezebilme fırsatı bulamadım.
İşlerimi kolaylaştırması için şu şekilde bir şeyi gerçekleştirmek istiyorum, fakat beceremedim. Yardımlarınızı bekliyorum ( Forumu gezecek kadar vaktim eğer gerçekten olsaydı böyle bir basit soruyla gelmezdim, şimdiden özür dilerim. )
Bir çalışma sayfasında.
Sayfa 1 de;
Hücrelerde Bulunan değerlerin şöyle olduğunu varsayalım.
A1 = 1
B1 = Gökhan
C1 = Bitlis
D1 = Tatvan
E1 = Jandarma
A2 = 2
B2 = Hasan
C2 = Sakarya
D2 = Karasu
E2 = Turizm Jandarma
Sayfa 2 deki L8 Sütununa 1 yazdığımda belirlediğim 3 hücreye ,
B1 e Gökhan
B2 ye Tatvan
B3 e ise Jandarma yı getirecek.
A sütunda 1 olan değerdeki ya da , 1 inci satırdaki Ad, İlçe , Görev ( jandarma / turizm jandarma ) Bilgilerini getirecek , L8 Sütunundaki değeri 2 ile değiştirdiğimde Hasan , Sakarya / Turizm Jandarma Bilgilerini aynı hücredeki eski bilgilerle değiştirecek.
Ve ayrıca, merak ettiğim bir konu daha.
Sadece luzümsuz da olsa merakımdan soruyorum , Bir Yazıya (Örneğin : “Yazdır Şunu Asker”) O yazının bulunduğu sayfadaki buton hariç her şeyi çıkaracak türünden bir şey yapabilirmiyiz ?
Bitlis den selamlar.
J.Onb.Gökhan TAŞÇI