Değişik bir Nöbet Uygulaması Hk.yardım...

Excel Vers. ve Dili
Office Excel 2003
TÜRKÇE
Sevgili Excel severler, sitedeki tüm nöbet uygulamalarını inceledim ama istediğim şekilde bir dosyaya rastlayamadım. EK dosyada ayrıntıları ile birlikte yazdığım şekilde bir nöbet listesi oluşturmak için bana yardımcı olabilecek herkese saygılar sunarım.

Excel Vers. ve Dili
Office Excel 2003
TÜRKÇE
14 gün önce açtığım bu konuyu 35 kişi incelemiş ama maalesef kimse bir şey yazmamış. Bu kadar zor olduğunu hiç düşünmemiştim. Eğer soruda anlaşılmayan bir şey varsa tekrar anlatmaya çalışırım. Biliyorum biraz uğraştıracak ama, forumda öyle ustalar var ki, bu onlara çocuk oyuncağı gibi gelecektir diye düşündüm. Güncel olması amacıyla tekrar gündeme getirdim. Saygılarımla...

S

Skorpiyon

Misafir
Sayın enteresan,

Aktarma nasıl yapılacak ? Örneğin Hasan Aslan için nöbet türü A demişsiniz. Bu Sayfa2'de hangi günlere aktarılacak ?

Kısacası biraz daha detay verebilirseniz elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.

Excel Vers. ve Dili
Office Excel 2003
TÜRKÇE
Sayın enteresan,

Aktarma nasıl yapılacak ? Örneğin Hasan Aslan için nöbet türü A demişsiniz. Bu Sayfa2'de hangi günlere aktarılacak ?

Kısacası biraz daha detay verebilirseniz elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.
Şaban Bey, ilginize teşekkür ederim. Gönderdiğim EK'te aşağı tarafta açıklama yazmıştım. Yani A nöbeti her gün var. Yani A nöbetini 3 kişi tutuyor. 3 günde bir o 3 kişi dönüşümlü olarak nöbet tutuyor. Sadeçe X işareti ile kapalı olan günlerde o kişi izinli veya görevli olduğundan o günlere nöbet yazılmıyor. Eğer anlaşılmayan bir husus var ise tekrar yazabilirim. Saygılarımla...

S

Skorpiyon

Misafir
Sayın enteresan,

Kusura bakmayın, sayfanın biraz aşağısında kalan açıklamayı görmemişim. Mesajınızı da maalesef bu geç saatte farkettim. Bizden önce davranan çıkmaz ise daha müsait bir zaman yardımcı olmaya çalışırız.

Excel Vers. ve Dili
Office Excel 2003
TÜRKÇE
Sayın enteresan,

Kusura bakmayın, sayfanın biraz aşağısında kalan açıklamayı görmemişim. Mesajınızı da maalesef bu geç saatte farkettim. Bizden önce davranan çıkmaz ise daha müsait bir zaman yardımcı olmaya çalışırız.
Saygı bizden Şaban Bey,
Çok teşekkür ederim. İyi Geceler...

S

Skorpiyon

Misafir
Sayın enteresan,

Üzgünüm. Bu işin içinden maalesef çıkamadım.