değişken hücre renkleri

Excel Vers. ve Dili
microsoft office excel 2007 türkçe
Merhaba arkadaşlar,
microsoft office 2003 türkçe kullanıyorum;kendime göre oluşturduğum kitapta makro ve köprü ile bağladığım sayfa ve ayrı ayrı kitaplar var.Ana kitabımın ana sayfasında yukarıda bahsettiğim ayrı ayrı kitap ve sayfalara gidebilmek için bunların isimlerini yazdığım birde kontrol panelim var.İsimlerin yazılı olduğu hücreler üzerine imleci getirdiğimde rengin değişmesini,çektiğimde ise eski haline gelmesini istiyorum.Nasıl yapılır bir türlü bulamadım yardımlarınıcı rica eder;şimdiden sizlere teşekkür ederim.saygılarımla,

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
değişken hücre renkleri-yardımlarınızı bekliyorum

arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum

Excel Vers. ve Dili
değişken hücre renkleri-yardımlarınızı bekliyorum

merhaba arkadaşlar,
foruma bıraktığım mesajımı hatırlatıyorum;yardımlarınızı bekliyorum,lütfen yardımcı olunuz.

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
Sayfa üzerinde imlece göre renk değişimi yapamazsınız. Köprü bağlantılarında zaten imleç el işaretine dönüşür. Bunun dışında bir uygulama maalesef mümkün değil.

Excel Vers. ve Dili
ilginize teşekkür ederim.
peki olaya başka türlü yaklaşsak,hücrenin tamamı değilde, sadece hücre içindeki yazının rengi sabitken imleç üzerine geldiğinde değişip, çektiğimde eski rengine gelse
mesela bu forum sayfasında google reklamlarındaki makrolu bazı yazılarda oluyor.Ama internet sayfası ile excel sayfası aynımı olur bilmem

Excel Vers. ve Dili
ilginize teşekkür ederim.
peki olaya başka türlü yaklaşsak,hücrenin tamamı değilde, sadece hücre içindeki yazının rengi sabitken imleç üzerine geldiğinde değişip, çektiğimde eski rengine gelse
mesela bu forum sayfasında google reklamlarındaki makrolu bazı yazılarda oluyor;yine bu forum sayfasında en üsteki bölümdeki makrolu yazılarda da oluyor istediğim onlar gibi birşey,ama internet sayfası ile excel sayfası aynımı olur bilmem