Değişken Veri ile Toplama Yaptırma

Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office Excel 2003 Türkçe
Slm Arkadaşlar

Ekte olan dosyada yapmak istediğim şey

ÇİFTÇİ BAĞKUR BİLDİRİMİ saysafına TİCARET BORSASI sayfasından bilgi çekmek. Ama TİCARET BORSASI sayfasında aynı isme ait birden fazla veri var. ÇİFTÇİ BAĞKUR BİLDİRİMİ sayfasında birden fazla veriyi toplayarak çekmek istiyorum.
Mesela Ali Akkuş isimli satıcının 2 adet alış belgesi var. 2 den fazla da olabilirdi. TİCARET BORSASI SAYFASIN dan tarama yaparak ÇİFTÇİ BAĞKUR BİLDİRİMİ sayfasına Ali Akkuş verisinin toplanmış olarak gelmesi.
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
Dosya

Burda Excell Dosya

Ekli dosyalar

hamitcan

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Excel 2019 Türkçe
Size önerim; önce bir veritabanı oluşturun sonra da bu veritabanından yararlanarak iki beyannameyi oluşturun.

hamitcan

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Excel 2019 Türkçe
Bağkur ve Borsa beyannameleri aynı bilgileri içeriyor bu yüzden bir sayfaya bu bilgileri ekleyin sonra iki beyannameyi buradaki bilgilerden faydalanarak oluşturun.

Excel Vers. ve Dili
Değiştirilmiş Excel Sayfası

Dosyayı düzenleyip yeniden koydum. Ticaret Borsası Sayfasından bağkuru ilgilendiren bilgileri Bağkur1 sayfasına çektirdim. Şimdi ise Bağkur1 de birden fazla ismi olanları Bağkur2 sayfasında birleştirmek ve tek olanları Bağkur2 sayfasına çektirmek.
Bunu nasıl yapabilirim.

Ekli dosyalar

hamitcan

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Excel 2019 Türkçe
Size yardımcı olmak isterdim ama uzun boyutlu projeler çok zaman alıyor ve benim o kadar zamanım yok. Belki diğer arkadaşlar yardım etmek ister.