Depo Programı

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
sitenizi bir haftadır takip ediyorum gerçekten kurs niteliğinde çok harika bi site olmuş.Emeği geçenlere teşekkürler.

benim sorunum aşagıda ekte yolladıgım excelde kendi hazırladığım bi sayfada stok işlemlerini hallediyordum fakat çok yorucu ve hataya meilli bi iş oldugundan bu yolladıgım dosyayı daha kolay ve pratik hale nasıl dönüştürebilirz.Forumdaki programlar hiç biri bana uymuyor yolladıgım dosyayı aynı şekliyle dediğim gibi nasıl daha kolay ve pratik hale getirebilirz bunun için bana yardımcı olabilecekmisiniz.Şimdiden çok Teşekkür ederim.
s52topal@hotmail.com

Ekli dosyalar

fedeal

Banned
Excel Vers. ve Dili
2003 tr
öncelikle formumuza hoş geldiniz.
Aşagıdaki linkte benzer bir soru vardı 150 sayfalı bir calışma çalışmanızı o şekle uyarlayayıp aynı çalışma üzerinde hem malzemelerin ayrı ayrı dökümünü inceleyip hemde aynı çalışmaya müşterilerinizin alıp verdigini raporlayabilirsiniz.
http://www.excel.web.tr/f50/uye-defteri-t65910.html

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
ilginiz için sağolun baktım örnege fakat ben yolladıgım dosyadaki gibi bi ana sayfadan herhangi bi malzemeye tıkladıgımda o malzemenin geçmişini görmek istiyorum bu şekildede görüyorum fakat gördüğünüz gibi uzun iş yani malzemeyi işlerken bi giriş formu bide çıkış formu anasayfada son durum olsun gibi acaba zamanınız varsa ilgilenebilirmisniz.

fedeal

Banned
Excel Vers. ve Dili
2003 tr
Çalışmanıza birkaç uyarlama yaptım kontrol edin, düzeltme yaparız.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
ellerine sağlık genel olarak olmuş fakat dediğiniz gibi düzenlemeler yapsak olurmu

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
Stoktkpfed

ustam değişiklik yapılacakları yazdım dosyaya ilgilenebilirsen çok memnun olurum

Ekli dosyalar

fedeal

Banned
Excel Vers. ve Dili
2003 tr
çalışmanız istekleriniz doğrultusunda güncellendi. iyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
excel 2003
ustam elelrine sağlık gittikçe güzelleşiyo fakat giriş ve çıkış forumlarında bi sorun var heralde kayıt yapmıyor birde çıkış formunda açılır kutuda malzeme adı ve cinsi çıkmıyor

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
ustam çok sağolasın
tam istediğim gibi bi program oldu allah razı olsun

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
fedeal düzeltildi 7.mesaj demişsin ama giriş ve çıkışları yaparken hata vermeye devam ediyor.:( düzeltebilirmisin birde nasıl düzelttiğini anlatabilirmsiin?

Son düzenleme:

fedeal

Banned
Excel Vers. ve Dili
2003 tr
sayın yenghec uyarınız üzere tekrar inceledim siz giriş ve çıkışları yaparken adet yazmıyorsunuz zannedersem 0 bırakıyorsunuz adet girerek deneyin bende problem görülmüyor.

Excel Vers. ve Dili
ofis 2007 tr
Selamlar yukardaki stok takip programını bende çalıştıramadım. Hata veriyor. Benzer program varsa yardımcı olursanız memmun olurum.