Depo Stok hakkında yardım

Excel Vers. ve Dili
2010 Türkce
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
31.01.2019
Merhabalar

Basit olarak oluşturmaya çalıştığım ancak bilgimin yetmediği bir depo stok takip dosyası için üstadlarımdan yardım bekliyorum.
Genel olarak depoya ürün girişi ve çıkışının kayıt altına alınıp takip ve raporlanması temeline dayanmaktadır. Excel içesrisindeki notlara eklemeyi unuttğum bir not ise depodan ürün düzeltme ve silme kısmının eklenmesi.

Şimdiden teşekkürler

Ekli dosyalar

hasankardas

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2021ProPlus TR 64 Bit
18-01-2027
Sevgili strap1 buna benzer programlar sitede var araştırınız yok ben sıfırdan yapmak istiyorum diyorsanız bu istediğiniz biraz emek isteyen bir program ayrıca zaman isteyen bir uygulama olur. saygılar

Excel Vers. ve Dili
excel
18-02-2022
Merhabalar

Basit olarak oluşturmaya çalıştığım ancak bilgimin yetmediği bir depo stok takip dosyası için üstadlarımdan yardım bekliyorum.
Genel olarak depoya ürün girişi ve çıkışının kayıt altına alınıp takip ve raporlanması temeline dayanmaktadır. Excel içesrisindeki notlara eklemeyi unuttğum bir not ise depodan ürün düzeltme ve silme kısmının eklenmesi.

Şimdiden teşekkürler
MERHABA DOSYAYI OLUŞTURABİLDİNİZ Mİ ?

Cengizhantr06

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 365 Türkçe
18-05-2025
Merhabalar

Şimdiden teşekkürler
Böyle bir stok takip dosyam inceleyin begenirseniz kullanabilirsiniz