- Excel Vers. ve Dili
- TÜRKÇE
- Altın Üyelik Bitiş Tarihi
- 09-09-2021
merhaba arkadaşlar iki dosyam var lojistik depo ve deneme tablo ben depomdan satışçılara ürün veriyorum verdiklerimi başka tabloda onların girişlerine işliyorum sattıklarını başka yerden düşüyorum günün sonunda araçlarındaki stoklarını kontrol altına almaya çalışıyorum sonra tabloyu siliyorum başka bir güne yeni tablo hazırlıyorum iki dosya oluşturdum istiyorum ki ben lojistik depo dosyasındaki depo giriş sheete depoya yeni gelen ürünleri işliyeyim işlediğim bilgi gitsin denem tablo dosyasındaki hangi deponun ise B depo veya M depoya giriş olarak girsin, lojistik depo dosyasından satışçılara ürün verdiğimde verdiğim gitsin deneme tabloda kime vermişsem onun girişine girsin lojistik depo dosyasında hangi depodan vermişsem o deponun çıkışı olsun, birde satışçıların sattıklarını lojistik depodan satılanlara işlediğimde gitsin deneme tablosunda o satıcının satışına eklensin dolayısı ile bu şekilde satıcıya yapılan girişten sonra satışıda yazılınca aracında kalana yansıyacak ana depo B ve M de buna göre düzenlenmiş olacak
Ekli dosyalar
-
32.4 KB Görüntüleme: 56