depo yardim

Excel Vers. ve Dili
excel-2003 ingilizce
arkadaslar deyecem ama buyuklerime saygizlik yapmak diye bir niyetim olmadan hepinizi selamlar boyle bir siteyi bizim hizmetimize sundugunuz tesekkur ederim.ben yurtdisinda yasayan excelde acemi olan bir insanim.bir depo programi yapmak istedim ama makro yazmayi bilmedigimden hic ileri gidemiyorum.dusuncem soyle giris cikis diye iki sayfa olsun giris ve cikisa yazilan mallarin otomatik toplamalari ve cikarmalari yani deponun net durumunu gostermesini;giren ve cikan maddelerinde kimlereden geldigini kimlere gittigini tarih bakimina rapor yapmasini istiyorum.bilmiyorum cok mu istiyorum?yardim ederseniz beni cok mutlu edersiniz?tesekkurler

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Win7 Home Basic TR 64 Bit

Ofis-2010-TR 32 Bit
Siz başlı başına bir program istiyorsunuz.:cool:

Excel Vers. ve Dili
excel-2003 ingilizce
Ne Cevap Veredegimi Bilemiyorum Ustad.ilgilendiginiz Icin Tesekkur Ederim.hepinizin Ellerine Dusuncelerine Saglik.

ASMET67

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel 2016
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
30-11-2027
Örnek dosya

senin verilerinden yola çıkarak ve diğer arkadaşlarının ihitiyaçlarınıda karşılaması amacıyla bir çalışma yapabiliriz.
Örnek bir dosya hazırladım formda kodlar mevcut değiş Sadece dataların tutulacağı sayfalardaki sutun başlıklarında eklemek ve ya çıkarmak istediğiniz varsa olnalrı düzeltin. Ondan sonra isteğinizize göre kodları parça parça yazmaya başlabilirz. Hem sizde öğrenmiş olursunuz. Sitedeki diğer arkadaşlarda ellerinden geleni yapar.

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
excel-2003 ingilizce
hocam.ALLAH razi olsun hepinizden.dosyayi incelermisiniz.

ASMET67

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel 2016
30-11-2027
Urunlistesindeki ürünler için kaç sutunluk $ ve € ayırsak yeterli olur.

Excel Vers. ve Dili
excel-2003 ingilizce
kardesim her urunun $ ve euro fiyati olsa iyi olur.bir urun alindiginda hangi kur girerse oteki kur devre disi kalabilir mi?ustad zahmet cekiyorsunuz.hakkiniz helal edersiniz İNŞALLAH.

ASMET67

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel 2016
30-11-2027
sutun sayisi kaç olcak

ürünlerin maksimum kaç adet € ve $ fiati bulunuyor. Bunu bildirilsen ona göre sutun sayısı ayıracağım.

Excel Vers. ve Dili
excel-2003 ingilizce
hocam urun cesitliligi maksimum 50.bunlarin sabit bir fiyati olmuyor.hepsinin ayri ayri usd ve uero fiyati olabilir mi?