derbileri ayrı bölümde belirtmek

Muhammet Okumuş

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2013 Türkçe
arkadaşlar dosyada 1.ligdeki maçlar mevcut.ben bu maç skorlarından fb-bjk-gs-ts aralarında yaptıkları maçı ayrı bölümde listelemek istiyorum.yardımlarınızı bekliyorum

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
Office XP
Dosya hatalı olduğundan dolayı kaldırılmıştır. Son mesajdaki dosyayı kullanın.

Son düzenleme:

Muhammet Okumuş

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2013 Türkçe
Hocam teşekkür ederim olmuş.Ancak takım isimlerini excel'in otamatik bulması mümkün mü?(el ile değil)

Excel Vers. ve Dili
Office XP
Rica ederim. Neredeki takım isimlerinden bahsediyorsunuz. Toplamda 4 büyük takımın kendi arasında yapacağı 9 maç olacağına göre yeşil rekli alanda takım isimleri sabit olacaktır değişmeyecektir.

Muhammet Okumuş

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2013 Türkçe
benim istediğim derbilerden kastım takımların değişken olması

Excel Vers. ve Dili
Office XP
4 büyük takımın toplam 9 seçeneği sizin belirttiğiniz yeşil alanda gösterilmiştir. Sizin isteğiniz bu 4 takımın dışındaki takımların da mı bu alanda görünmesi.

Muhammet Okumuş

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2013 Türkçe
takımlar değişken olabilir.bunu demek istiyorum.örneğin g2 hücresine takımlar yazacağım. onların kendi aralarındaki maçlara bakacak.takım sayısı sınırlı değil

Excel Vers. ve Dili
Office XP
İsteğiniz ektedir. Dosyanın g2 h2 hücrelerinde seçtiğiniz veya elle yazdığınız takımların maç sonuçları yanında görünecektir. Birden çok takım seçmek isterseniz g2-h2-ı2-j2 hücrelerini aşağıya kopyalarsanız sonucu görebilirsiniz. Ayrıca önceki yaptığım çalışmada bir hata tespit ettim ve düzelttim. Dolayısıyla daha önceki dosyadaki maç sonuçları hatalıdır.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Office XP
İsteğinizin çözümü formüllerle biraz uğraştıracak. Akşam evde bakacağım. Eğer formüllerle çözemezsem makrolarla mutlaka çözeriz.

Muhammet Okumuş

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2013 Türkçe
Sn espiyonajl'a ait formulle problemi çözdüm ancak tek sorun oynanmamış maçları 0-0 olarak belirtiyor

Ekli dosyalar